به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، سید عطاالله صدر شامگاه چهارشنبه در مراسم بهره برداری از 12 پروژه بندری بنادر استان بوشهر با بیان اینکه این بنادر به صورت موج شکن ایجاد خواهند شد، اظهار داشت: در این بنادر می توان فعالیت صیادی و صفاری انجام داد که نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه و افزایش اشتغال خواهد شد.
وی اظهار داشت: هم اکنون عملیات اجرایی 40 نقطه آغاز شده و در آینده ای نزدیک نیز 40 نقطه جدید تعیین و ابلاغ خواهد شد.
مدیرعامل بنادر و دریانوری ایران با اشاره به وجود پنج هزار و 800 کیلومتر مرز آبی در کشورمان، گفت: برخی کشورها از مرز آبی کمتری نسبت به کشورمان برخوردارند اما فعالیت دریا و دریانوردی آنها چندبرابر فعالیت دریانوردی کشورمان است.
وی با بیان اینکه سیاستهای کشورمان به سمت مرزهای خشکی گرایش پیدا کرده است، گفت: متاسفانه در گذشته به دریا به عنوان یک تهدید نگاه می شد در صورتی که دریا یک عامل امنیت و موهبتی اقتصادی به شمار می رود.
صدر با بیان اینکه در دریا در یک محدوده با چند کشور هم مرز هستیم اما در خشکی تنها با یک کشور هم مرزیم، اظهار داشت: هم اکنون 90 درصد کالاهای جهان از طریق دریا حمل و جابجا می شود.
مدیرعامل بنادر و دریانوری ایران به مطالعه سواحل شمال و جنوب کشور تحت عنوان مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی اشاره کرد و گفت: در این مطالعات مکانهای گردشگری، مسکونی، بندری، آبزی پروری و ... در سواحل کشور دیده شده است.
وی بوشهر را یک منطقه استراتژیک در توسعه اقتصادی کشور عنوان کرد و اظهار داشت: بوشهر شاید به عنوان دومین بندر کشور در بخش کانتینری باشد اما از موقعیت و نقش بالایی در توسعه اقتصادی کشور برخوردار است.
صدر به توجه سازمان بنادر و دریانوردی کشور به بنادر استان بوشهر اشاره کرد و گفت: طی چهار سال اخیر بالغ بر 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری در بنادر استان بوشهر صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه در راستای چشم انداز 1404 مصمم به افزایش نقشمان در بازار منطقه هستیم، اظهار داشت: اگر می خواهیم ظرفیت ایجاد کنیم، شاهد توسعه و رونق بنادر کشور باشیم و سهم بیشتری در منطقه را از آن خودمان کنیم باید تسهیلات در اختیار سرمایه گذاران، تجار و بازرگانان قرار دهیم.
وی سهم کشورمان در حمل و نقل کانتینری جهان پایین عنوان کرد و گفت: سالانه حدود دو میلیون و 200 هزار TEUکانتینر در کشورمان جابجا و تخلیه و بارگیری می شود که این میزان تنها نیم درصد سهم کشورمان را در عرصه جهانی شامل می شود که باید حداقل یک درصد باشد.