قزوین - خبرگزاری مهر: مدیر اجرایی پروژه ملی ابر رایانه دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین گفت: اتصال دانشگاه قزوین به پردازشگر ابر رایانه توان پژوهشی و تحفیفاتی این مرکز علنی را تا حد زیادی بالا می برد.

حمیدرضا حمیدی در حاشیه افتتاح ابر رایانه در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهارداشت: پروژه ابررایانه که در دانشگاه بین المللی رونمایی شد بخشی از یک پروژه ملی در کشور است که به کمک 9 دانشگاه برتر کشور انجام شده است.

وی افزود: این پروژه نظیرش در کشور وجود ندارد و با توان پردازشی سه و نیم بیلیون عملیات در ثانیه می تواند برای صنعتگران و پژوهشگران بسیار ارزشمند باشد و نشان دهنده توان بالای طراحی و همچنین استفاده از ابررایانه ها در سطح تحقیقات و پژوهش و صنعتی است.
 
حمیدی تصریح کرد: نمونه ای که در این دانشگاه انجام شده به لحاظ معماری و توان پردازشی بی نظیر است و در راستای پروژه ملی ابر رایانه کشور، ایران توانمند می تواند در زمره معدود کشورهایی باشد که از ابررایانه های قوی برخوردار هستند.
 
وی یادآور شد: قابلیت این ابر رایانه از لحاظ دانش فنی و هم از لحاظ دانش استفاده و کابردهای بالایی که دارد می تواند به فعالیت های تحقیقاتی کمک زیادی کند و دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین جزو اولین دانشگاههایی است که به شبکه ملی ابر رایانه کشور متصل می شود.