به گزارش خبرنگار مهر در فرخشهر، مجتمع فرهنگی آصف فرخشهر که کلنگ آن 12 سال پیش برای فعالیتهای فرهنگی و یادبود مقبره آصف زده شده بود، هم اکنون با 180 درجه تغیر محلی برای شب نشینیهای معتادان و محلی جرم خیز تبدیل شده است.
رئیس شورای شهر فرخشهر با بیان اینکه 12سال از کلنگ زدن پروژه فرهنگی آصف می گذرد، گفت: این پروژه هنوز به بهره برداری نرسیده وهم اکنون محلی برای اجرای انواع جرم تبدیل شده است.
پرویز شاهقلیان با بیان اینکه طرح مجتمع فرهنگی آصف در شورای دور اول پیشنهاد و کلنگ آن زده شد، اذعان داشت: این طرح که باید محلی برای فعالیتهای فرهنگی استفاده شود در حال حاضر به خاطر نیمه کاره بودن محلی جرم خیز است.
وی با اشاره به اینکه سال 89 و سفر ریاست جمهوری با رویکرد فرهنگی بود و همچنین انتظار مردم شهر فرخشهر تکمیل این طرح فرهنگی محسوب می شود، بیان داشت: با وجود اینکه همه ساله حداقل اعتبار به این پروژه داده می شد، سال 89 هیچ اعتباری برای تکمیل این پروژه از طرف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تخصیص نیافت.
وی افزود: در حال حاضر این طرح 12 سال است که به طول انجامیده و مشخص هم نیست تا چه زمانی طول بکشد.
رئیس شورای شهر فرخشهر با بیان اینکه تاکنون حدود 150میلیون تومان و شاید هم بیشتر هزینه شده است، بیان داشت: با روندی که سازمان میراث فرهنگی استان چهار محال و بختیاری در پیش گرفته به نظر نمی رسد این پروژه به زودی به بهره برداری برسد.
شاهقلیان با بیان اینکه شورای شهر به وظیفه خود عمل کرده و مسئولان میراث فرهنگی جلسه گذاشته و نامه هایی در این راستا به ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نوشته است، بیان داشت: ما جواب منطقی از مسئولان نشنیده ایم.
وی تصریح کرد: مسئولان این طرح هر ساله به شهرداری و شورای شهر قول آخر سال و سال آینده برای اتمام این پروژه را می دهند اما این طرح بعد از 12 ه سال هنوز به نتیجه ای نرسیده و هم اکنون نیز پیشرفت آن متوقف شده است.
سال گذشته رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهار محال و بختیاری اعلام کرده بود به طور قطع در سفر سوم این طرح تصویب و تکمیل می شود.
مژگان ریاحی به ضرورت تدوین یک برنامه هدفمند در این راستا تأکید کرد و گفت: با تدوین یک برنامه هدفمند با عنوان احداث و تکمیل مستحدثات و یادمانهای مفاخر استان در نظر داریم، این پروژه را در سفر سوم ریاست جمهور که با رویکرد فرهنگی در حال شکلگیری است مطرح کرده که با تصویب آن، بهطور قطع و یقین گام مؤثری در زمینه تکمیل و راهاندازی آن صورت پذیرد.
با وجوداینکه سالهای گذشته همیشه اعتبار به این پروژه تخصیص داده می شد و امسال که سفر دولت سفری با رویکرد و مصوبات فرهنگی به این استان بود است، جای سئوال دارد که چرا امسال هیچ اعتبار و تلاشی برای تکمیل و به بهره برداری آن صورت نگرفته و هم اکنون به محلی برای شب نشینی افراد خلافکار تبدیل شده است.
سرزمین چهار محال و بختیاری که فرخ شهر در آن واقع شده یکی از قدیمیترین نواحی در بردارنده ماواهای انسانی است چنانچه تپه های باستانی متعددی در آن پیدا شده که پیشینه سکونت و زندگی انسان رادر این منطقه به قبل از میلاد مسیح می رساند.
بی شک فرخشهر که همواره یکی از آبادترین وپررونق ترین نواحی چهارمحال و بختیاری بوده است نیز قدمت زیادی دارد و شواهد متعددی موید این ادعاست.
شهر فرخشهر افزون بر 17 ادیب و شاعر بزرگ همچون، مقبل (830 -910 ه.ق)، سالک (1100- 1200 ه.ق)، حبیب (وفات 1200 ه.ق)، حداد (1130-1178 ه.ق)، صفائی (1272-1302 ه.ق)، آصف (1273-1339 ه . ق)و.... دارد و به عنوان شهری فرهنگی در استان چهار محال و بختیاری می درخشد.
فرخشهر با افزون بر40 هزار نفر جمعیت سومین شهر بزرگ استان چهار محال و بختیاری است که در شمال شرقی استان در قسمت شرقی رشته کوه های زاگرس و در ارتفاع 2040 متری از سطح دریا قرار دارد.
این شهر در 10 کیلومتری شهرکرد و 90 کیلومتری شهر اصفهان قرار دارد.