چهارمین دوره جایزه دوسالانه "پروین اعتصامی" با رقابت 5342 عنوان کتاب منتشر شده در سال‌های 87 و 88 مراحل داوری خود را طی می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهلت ارسال آثار بانوان نویسنده به دبیرخانه این جایزه 31 شهریور امسال تمام و داوری‌ها نیز پس از کدگذاری کتاب‌های دریافتی آغاز شد.

حوزه مورد ارزیابی هیئت داوران این جایزه، کتاب‌های تالیفی و ترجمه‌ای بانوان در موضوعات شعر، ادبیات داستانی (داستان بلند و داستان کوتاه)، ادبیات نمایشی، ادبیات پژوهشی، پایان نامه‌های دانشجویی، مجموعه مقالات ادبی و ادبیات کودک و نوجوان (شاخه‌های داستان و شعر) است.

علی معلم دامغانی، عباسعلی وفایی، راضیه تجار، سپیده خلیلی و نادیا مفتونی اعضاء هیئت علمی چهارمین دوره جایزه پروین اعتصامی را تشکیل می‌دهند و بیش از 40 داور در ارزیابی آثار این دوره از جایزه با دبیرخانه آن همکاری دارند.

بر اساس اطلاع خبرنگار مهر داوری گروه کودک و نوجوان که شامل داستان و شعر (تالیفی و ترجمه‌ای) است، هنوز شروع نشده و این در حالی است که جلسات داوری بخش شعر و ادبیات داستانی بزگسال و نیز ادبیات نمایشی در حال انجام است.

داوری آثار گروه اخیر (ادبیات نمایشی در هر دو حوزه تالیف و ترجمه) نیز روز چهارشنبه هفته جاری (فردا 8 دی) به پایان می‌رسد.

داوری آثار در همه بخش‌های چهارمین دوره جایزه ادبی پروین اعتصامی 20 دیماه به پایان می‌رسد و از اوایل بهمن‌ماه جلسات نهایی داوری برگزار می‌شود و تا اوایل اسفند به طول می‌انجامد.

جایزه ادبی پروین اعتصامی در سال 1383 به همت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و در دفتر مجامع و فعالیت‌های فرهنگی آغاز به کار کرد و مراسم نخستین دوره آن 15 مرداد ماه همان سال برگزار شد و بعد از آن هم هر دو سال یکبار و در زادروز این نویسنده (25 اسفند) برپا شده است.

هدف از برگزاری این جایزه ادبی بزرگداشت مقام و شخصیت شاعر نامدار ایران پروین اعتصامی، رشد و اعتلاء خلاقیت‌ها و آفرینش­های ادبی بانوان، ترویج و تقویت زبان فارسی در خارج از کشور، ایجاد پیوند بین ادبیات ملل به ­ویژه در حوزه جهان اسلام، معرفی چهره‌های شاخص زنان ادیب و پژوهنده و تقدیر از زنان در عرصه زبان و ادب فارسی است.