با نگاهی به حوادث دو ماه اخیر در انگلیس می توان دریافت که مردم از سیاست های دولت به ستوه آمده اند و از طریق برپایی تظاهرات های ضد دولتی اعتراض خود را به عملکرد "دیوید کامرون" نخست وزیر نشان می دهند که البته در نتیجه آن بسیاری از فعالان صلح و دانشجویان با پلیس درگیر شده و بازداشت شدند.
از سوی دیگر برپایی تظاهرات های ضد دولتی بر افزایش بدبینی ها درباره آینده انگلیس به لحاظ اقتصادی و استراتژی این کشور در زمینه سیاست خارجی تاکید دارد، چنانچه نظرسنجی روزنامه تایمز در روز دوشنبه نشان داد دو سوم انگلیسی ها بر این باورند اوضاع اقتصادی کشورشان در سال 2011 در پی طرح دولت برای کاهش کسری بودجه بدتر خواهد شد.
بر اساس این گزارش دولت انگلیس در ماه اکتبر از تصمیم خود برای کاهش شدید هزینه ها در 10 سال آینده با هدف حذف کسری 154.7 میلیارد پوندی (238 میلیارد دلاری) خبر داد.
نظرسنجی تایمز نشان داد که 38 درصد از انگلیسی برای پرداخت مالیات های خود در زمان مقرر تلاش می کنند.
همچنین از هر پنج انگلیسی یک نفر اعلام کرد که در پی تصمیم دولت برای کاهش هزینه ها دست به تظاهرات خواهد زد. همچنین از هر 10انگلیسی 7 نفر معتقدند که تظاهرات ضد دولتی می تواند مفید و کارآمد باشد.
در همین حال "مارک سرووتکا" دبیرکل اتحادیه خدمات دولتی و تجاری در انگلیس (PCSU) اخیرا در جمع معترضین در مرکز لندن خواستار برپایی تظاهرات علیه کاهش بودجه دولت شد و گفت: اعتصاب در انگلیس غیرقابل اجتناب است و برپایی اعتصاب های گسترده بهترین روش برای نشان دادن اعتراض به سیاست های دولت است.
در همین حال نظرسنجی اخیر موسسه "آنگس رید" نشان داد: تنها 33 درصد از مردم انگلیس حامی جنگ افغانستان هستند، درحالیکه 57 درصد دیگر مخالف این جنگ می باشند. بر اساس این نظرسنجی 54 درصد از انگلیسی ها بر این باورند که دولت در اعزام نظامیان به افغانستان اشتباه کرد. همچنین تنها 7 درصد از مردم بریتانیا نسبت به پیروزی آشکار نیروهای آمریکایی و همپیمان در این کشور جنگ زده ابراز خوشبینی کردند و 31 درصد از انگلیسی ها اعلام کردند که ایالات متحده با پیروز شدن در جریان مذاکرات با طالبان باعث کمرنگ شدن نقش شبه نظامیان در افغانستان می شود.