حسین علیمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر توسعه مشاغل خانگی را گامی مثبت برای توانمند سازی مددجویان دانست و افزود: مشاغل خانگی و قابلیت انجام این نوع کسب و کار در منزل سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلان آنها خواهد داشت.
وی همچنین ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب از طریق آموزش غیررسمی به شیوه استاد - شاگردی بین اعضاء خانواده را از مزایای مهم این طرح عنوان کرد.
مدیرکل کمیته امداد گیلان گفت: مشاغل خانگی دارای کمترین استرس و آسیب روحی و اجتماعی برای زنان است و اهتمام بیشتر برای اجرایی شدن طرح می تواند در آینده نه چندان دور زمینه حضور بیشتر زنان را در بازار کار و عرصه های تولید فراهم سازد و درعین حال انسجام خانواده دچار مخاطره نگردد.
وی خاطرنشان کرد: خانواده های تحت حمایت کمیته امداد به لحاظ نوع معیشت که در دهک پائین جامعه دارند از امکانات رفاهی کمتری برخودار بوده و از سوی دیگرعدم اشتغال و درآمد ناکافی سرپرستان خانوار که اغلب سالمند و زنان هستند این خانوارها را با مشکلات فراوانی روبرو کرده است.
علیمحمدی ادامه داد: شناسایی انواع مشاغل خانگی و توسعه و ترویج آن در بین خانواده های مددجویان فرصتی را فراهم می کند که همه اعضای خانوار در یک فضای همکاری و مشارکتی گامی مثبت برای توانمند سازی بردارند.