شهناز فتاحی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در گفنگوبا خبرنگار مهر در کرمانشاه با اشاره به هدف ایجاد پژوهشکده بین المللی عرفان در این شهر اظهار داشت: هدف از ایجاد این پژوهشکده پاسخگویی به نیازهای روز استان و کشور در زمینه عرفان وتصوف به صورت علمی و دقیق است.
وی با اشاره به پیشینه، توانمندی و قابلیت های کم نظیر این استان، گفت: استان کرمانشاه در زمینه عرفان از دیرباز تاکنون چهارسوق بازار معارف و تمدن بین النهرین و گهواره عرفان و تصوف اسلامی- ایرانی بوده است.
فتاحی خاطرنشان کرد: طرح توجیهی، تخصصی وجامع تاسیس پژوهشکده عرفان توسط شورای پژوهشی اداره فرهنگ وارشاد اسلامی این استان تدوین وبرای انجام اقدامات بعدی به پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ارسال شده است.
در پژوهشکده بین المللی عرفان چهارگروه مطالعاتی راه اندازی می شود
دبیر شورای پژوهشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه قرار است در پژوهشکده بین المللی عرفان کرمانشاه چهار گروه مطالعاتی راه اندازی شود، تصریح کرد: گروه مطالعاتی مبانی نظری و عملی عرفان و تصوف ، گروه مطالعاتی مبانی روان شناختی و جامعه شناختی عرفان وتصوف، گروه مطالعاتی مبانی سیاسی - اجتماعی عرفان وتصوف، گروه مطالعاتی مبانی ادبی و هنری عرفان وتصوف از گروه های مطالعاتی این پژوهشکده خواهد بود.
فتاحی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای احداث این مرکز به استانداری ارسال شده است، خاطر نشان کرد: امیدوارم در سفر سوم ریاست جمهوری به کرمانشاه تامین اعتبار مورد نیاز این طرح تصویب شود.