به گزارش خبرگزاری مهر، مناقشه میان علم سیاست و دیدگاههای ضد علم سیاست در تاریخ اندیشه و فلسفه سیاسی غرب مورد توجه بوده است.
توجه و تأکید افلاطون بر امر مسلم مطلق باعث شد تا او با دموکراسی مخالفت و آنرا تقبیح کند. این دیدگاه ضد سیاسی افلاطون از سوی شاگرد او ارسطو مورد مخالفت قرار میگیرد.
نویسنده در این اثر به بررسی این مناقشه در تاریخ اندیشه سیاسی از یونان باستان تا انقلاب فرانسه پرداخته و معتقد است بسیاری از مناقشات کنونی که به نظر منحصر به فرد میرسند موضوعی تازه و جدید نیستند و در طول تاریخ اندیشه سیاسی نظایری برای آنها میتوان برشمرد.
نقطه عزیمت نویسنده موضوع دموکراسی است. او موضوع دموکراسی را در یونان باستان و در زمان ظهور تا سقوط روم مورد بررسی قرار میدهد.
در هنگامه اضمحلال روم و سقوط آن، اندیشه سیاسی در جستجوی واسطهای جدید بود. مناقشه میان سیاست و دیدگاههای غیر سیاسی که از رهگذر آثار و نوشتههای آگوستین قدیس و توماس قدیس به وجود آمده بود، دوباره مطرح شدند.
ماکیاولی از جمله کسانی است که بدنبال مفهوم سازی مجدد از ماهیت اندیشه سیاسی بود. افرادی چون هابز و لاک که از اصحاب قرارداد اجتماعی به شمار میروند مناقشه سیاست و دیدگاههای ضد سیاست را دوباره مطرح و بررسی کردند.
این کتاب با عنوان "برتری سیاست: تاریخ اندیشه سیاسی از یونان تا انقلابهای فرانسه و آمریکا" از سوی انتشارات دانشگاه کلمبیا منتشر شده است.