اردبیل - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی آموزش و پرورش استان اردبیل عدم انگیزه فرهنگیان برای ورود به موضوع پژوهشی را از آسیبهای عمده آموزش و پرورش این استان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، غفار نجاتخواه عصر شنبه در جمع معلمان پژوهنده استان اردبیل اظهار داشت: باید استقبال دانش‌آموزان و معلمان از برنامه‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی افزایش یابد.

وی افزود: در حال حاضر با وجود 17‌هزار معلم در استان اردبیل تنها 100 تا 150 نفر از آنها به کارهای پژوهشی گرایش دارند، که مورد قبول نیست و این امر باید روند صعودی داشته باشد.

معاون پژوهشی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه معلمان باید محقق به بار بیایند تا دانش ‌آموزان محققی را نیز به جامعه تحویل دهند، اضافه کرد: بحث پژوهش و تحقیقات در بدنه آموزش و پرورش باید چنان گسترش یابد که اهداف این نهاد‌ که تربیت نیروی انسانی بر پایه توسعه همه‌ جانبه است، محقق شود.

وی ابراز داشت: چنین احساس می‌شود که بدون نگاه به حوزه پژوهش و تحقیق نمی‌توان دانش آموزان را تربیت کرد و به موازات آن انتظارات از آموزش و پرورش نیز برآورده نخواهد شد.

نجاتخواه به خواسته‌ های رهبر معظم انقلاب اسلامی از آموزش و پرورش مبنی بر تقویت نیروی انسانی دینی اشاره کرد و تصریح کرد: توسعه همه‌ جانبه با سه برجستگی اعتقادی، علمی و فکری باید خروجی آموزش و پرورش باشد.

وی متذکر شد: هنوز باور نکرده‌ایم که باید از تحقیق و پژوهش به صورت کاربردی استفاده کنیم و نمود بارز آن این است ‌که از 32 محور تحقیق در استان اردبیل هیچ موضوعی به دست آموزش و پرورش نرسیده است.

این مسئول همچنین سالروز حماسه عاشورایی 9 دی‌ماه را یادآور شد و خاطر نشان کرد: جریان هشت ماه پس از انتخابات و راه‌اندازی کودتای مخملی در کشور با درایت مقام عظمای ولایت و خطبه تاریخی ایشان در نماز جمعه دانشگاه تهران فرو نشست و مدیریت ایده‌آل عنصر ولایت فقیه توانست کشور را از این مهلکه نجات دهد.

وی اهتمام‌ مردم کشور در حمایت از ولی فقیه را غیر قابل باور عنوان کرد و یادآور شد: حماسه 9 دی‌ ماه همواره در اذهان ما ماندگار خواهد شد و از نتایج این ماندگاری همه نسلهای آینده متنعم می‌ شوند.