مرتضی طغیانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته اقدامات مطلوبی به منظور احداث جایگاههای سوخترسانی CNG در استان اصفهان انجام شده است، افزود: استان اصفهان با برخورداری از 120 جایگاه سوخترسانی CNG بیشترین جایگاه را در میان استانهای سراسر کشور به خود اختصاص داده است.
وی با تاکید بر اینکه برنامهریزیهای مدونی به منظور افزایش تعداد جایگاههای سوخترسانی CNG در استان اصفهان انجام شده است، اظهار داشت: هماکنون عملیات اجرایی احداث 40 جایگاه سوخترسانی CNG جدید در استان اصفهان در حال انجام است که در آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به مزیتهای سوخترسانی در جایگاههای CNG استان اصفهان، تصریح کرد: شرکت گاز استان اصفهان، گاز ارائه شده در جایگاههای سوخترسانی CNG و منازل را به صورت مستقیم از پالایشگاه دریافت میکند.
وی با اشاره به روند پمپاژ و تصفیه گاز دریافت شده از پالایشگاه اصفهان اضافه کرد: گاز دریافت شده از پالایشگاهها بعد از گذراندن مراحل مختلف پمپاژ، در همان مکان تصفیه میشود و پس از آن قابلیت حمل به شهرستانهای سراسر استان اصفهان را خواهد داشت.
طغیانی با اشاره به وجود ضایعات یا میعانات گازی در سطح استانها، بیان داشت: در صورتیکه در سطح استانهای مختلف کشور ضایعات و یا میعانات گازی وجود داشته باشد با استفاده از ایستگاههای موجود در این استان، تصفیه میشود.
وی ادامه داد: پس از این مرحله، گاز طبیعی به منازل و کارخانههای سطح استان تحویل داده میشود و شهروندان میتوانند از این گاز استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی مشکلات پیش آمده به دلیل افت فشار گاز، گفت: فقط در بازههای زمانی که فشار گاز تغییر میکند مشکلاتی بروز میکند که البته بر اساس برآوردهای صورت گرفته مخل انجام فعالیتها نیست.
وی با اشاره به چگونگی تاثیرگذاری این مشکلات افزود: مشکلات ناشی از افت فشار گاز به اندازهای نیست که یک کارخانه فعالیتهای خود را متوقف کند و اینکه منازل مسکونی از نعمت گاز بیبهره بمانند و متحمل خسارت شوند.
طغیانی همچنین با اشاره به میزان گاز توزیع شده در سراسر استان اصفهان به صورت سالانه، اظهار داشت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، سالانه 15 میلیارد و 800 میلیون متر مکعب گاز در شهرستانهای استان اصفهان توزیع میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده به منظور افزایش خطوط انتقال گاز در استان اصفهان، تصریح کرد: هماکنون طول خطوط انتقال گاز در استان اصفهان به بیش از 900 کیلومتر رسیده که در آیندهای نزدیک شاهد افزایش طول این خطوط خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان اضافه کرد: استان اصفهان در حالی از 900 کیلومتر خط انتقال گاز برخوردار است که پیش از این و قبل آغاز فعالیت دولت نهم، تنها 140 کیلومتر خط انتقال گاز در استان وجود داشت که این میزان 6.5 برابر رشد داشته است.
وی همچنین از افزایش میزان بهرهمندی واحدهای صنعتی و تجاری از نعمت گاز خبر داد و تاکید کرد: هماکنون نزدیک به چهار هزار و 100 واحد صنعتی و تجاری در استان اصفهان از نعمت گاز طبیعی بهرهمند هستند و از این گاز استفاده میکنند.
طغیانی با اشاره به میزان افزایش این میزان بهرهمندی در شش سال گذشته، بیان داشت: میزان بهرهمندی واحدهای صنعتی و تجاری از گاز طبیعی طی شش سال گذشته 2.5 برابر شده که رقم قابل توجهی محسوب میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت نهم به منظور گازرسانی به مناطق مختلف استان اصفهان، گفت: باور تمامی کارشناسان و صاحب نظران عرصه گازرسانی و انرژی بر این است که کارنامه عملکرد شرکت گاز استان اصفهان در دولتهای نهم و دهم بسیار شفاف و چشمگیر است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با اشاره به خدماترسانی این شرکت به مردم مختلف سراسر استان اصفهان، افزود: اصفهان به عنوان الگوی توسعه کشور در زمینه گازرسانی به تمامی مناطق محسوب میشود.