ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل راه و ترابری مازندران گفت: در راستای سومین سفر دولت به مازندران، 100 میلیارد ریال برای اجرای عملیات روکش آسفالت محورهای ارتباطی و حساس مازندران مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی اسد عصر پنج شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر دولت به مازندران در حوزه راه و ترابری افزود: مازندران به دلیل شرایط ویژه جغرافیایی و گردشگری دارای محورهای ارتباطی مهم و ویژه ای بوده است.

وی خاطر نشان کرد: در دولت نهم و دهم نگاه ویژه ای به محورهای ارتباطی مازندران از سوی دولت و وزارت راه و ترابری شده است که توسعه و ارتقاء محورهای استان را در تمامی جهات به ارمغان آورده است.

اسد در ادامه یاد آور شد: در سفر سوم دولت به بخش حمل و نقل علی الخصوص حمل و نقل جاده ای نگاه ویژه ای شده که تصویب ۲۷ مصوبه در این بخش نشان از این مهم دارد.

مدیرکل راه وترابری مازندران خاطر نشان کرد: از ۲۷ مصوبه سفر سوم در بخش حمل و نقل بیش از ۱۸ پروژه مربوط به بخش راه و ترابری و حمل و نقل جاده ای استان بوده که اختصاص100 میلیارد ریال اعتبار برای روکش محورها یکی از آنها است.

اسد در ادامه به دیگر مصوبات سفر سوم اشاره و تصریح کرد:  اختصاص بودجه مورد نیاز برای اصلاح و رفع نقاط پر حادثه، تسریع در چهار خطه کردن محورهای قائمشهرجویبار دریا، جویبار کیاکلا بابلسر، بندر امیرآباد و مرزن آباد کلاردشت، مطالعه چهارخطه کردن محور سه راهی میارکلا لاریم، سه راهی خزرآباد لاریم بهنمیر و بابل کیاکلا، تسریع در احداث آزاد راه کمربندی جنوبی قائمشهر تا پلیس راه ساری  از جمله مصوبات سفر سوم هئیت دولت به استان در بخش حمل و نقل جاده ای است.

مدیرکل راه وترابری مازندران، تاسیس ادارات راه و ترابری شهرستان نکا، چالوس ، نور و بابلسر با هماهنگی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئییس جمهور را از دیگر مصوبات سفر سوم در بخش راه و ترابری برشمرد.