علی سلاجقه در گفتگو با مهر افزود: هر گونه اقدامی در معادن که بدون مجوز و ارزیابی های زیست محیطی انجام شود، ممنوع است و سازمان جنگلها اجازه ورود به منابع طبیعی را نمی دهد.
وی با اشاره به قانون جامع منابع طبیعی، گفت: در این قانون هم به خوبی مشکلات بررسی شده است و براین اساس، مجوز به معادنی که منابع طبیعی را تخریب کنند، داده نمی شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه هرگونه تعرض به منابع طبیعی غیرقانونی است، افزود: متخلفان با برخورد یگان حفاظت از منابع طبیعی روبرو شده و به مراجع قانونی سپرده می شوند.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری در خصوص حضور یگان حفاظت در تمامی مناطق گفت: نیروی انسانی برای حفاظت از منابع طبیعی در تمامی مناطق حضور دارند.
به گزارش مهر، پیش از این هم محمد تقی عموزاده معاون حفاظت اراضی این سازمان در گفتگو با مهر اعلام کرده بود: هرگونه اکتشاف و بهره بردای از معادن در جنگلهای طبیعی و مراتع مشجر براساس قانون حفظ و حمایت از ذخایر جنگلی و مصوبه دولت درمورد ضوابط زیست محیطی معادن ممنوع است.
وی همچنین تعداد معادن به بهره برداری رسیده را 6 هزار معدن در سطح 3 میلیون هکتار عنوان و تصریح کرده بود: سازمان منابع طبیعی تا پایان سال 88 برای 5 هزار و 527 معدن در 6 میلیون هکتار مجوز اکتشاف و بهره برداری را صادرکرده است.