زهرا مشهدی در حاشیه نمایشگاه آثار هنرمندان نوجوان دماوندی به خبرنگار مهر گفت: یکی از بزرگترین مشکلات هنرمندان شهرستان دماوند فقدان مرکزی جهت تهیه اقلام مورد نیاز برای انجام فعالیتهای هنری است.
این هنرمند دماوندی ادامه داد: همین عامل باعث می شود تا هنرمندان دماوندی برای تهیه ابزارآلات مورد نیاز خود مجبور به انجام مسافرتی 35 کیلومتری تا پایتخت باشند درحالیکه مسئولان فرهنگی شهرستان می توانند با ایجاد مرکزی در داخل فرهنگسرا نه بصورت رایگان بلکه به شکل عرضه فروشگاهی، این معضل اساسی هنرمندان را مرتفع سازند.
اطلاع رسانی ضعیف جهت جذب مخاطب عمومی به نمایشگاه ها از دیگر کاستیهایی بود که وی بدان اشاره کرد و گفت: از دیگر کمبودهای امور هنری دماوند فقدان اطلاع رسانی کافی در این شهرستان است.
مشهدی بیان داشت: البته همکاری مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد و شهرداری دماوند با قشر هنرمند در سطوح مناسبی قرار دارد اما استفاده از سامانه های معمول پیام کوتاه که نمونه های آن در دیگر ارگانهای دولتی نیز دیده می شود و هماهنگی با مدارس سطح شهرستان دماوند برای حضور دانش آموزان در این اماکن می تواند به رونق هنر و گسترش آن در میان نسل نوجوان بینجامد.
این هنرمند دماوندی پیرامون دیگر کاستیهای هنری این شهرستان خاطرنشان کرد: از دیگر کاستیهای هنری این شهرستان می توان به فقدان محل نمایشگاهی مناسب اشاره کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه محل کنونی نمایشگاه ارائه آثار هنری دماوند برغم تلاش مجدانه مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چندان مناسب این کارکرد نیست و از مشکلاتی نظیر عدم رنگ آمیزی مناسب و ضعف در سامانه نورپردازی رنج می برد که چنین مکانی نمی تواند در شان یک هنرمند باشد.
زهرا مشهدی خواستار حمایتهای مالی از قشر هنرمند دماوندی شد و افزود: برخی حمایتهای مالی هرچند ناچیز می تواند هنرمندان دماوندی را به ادامه فعالیت خود امیدوار سازد ولی متاسفانه بدلیل ضعف مالی، برخی آثار به نمایش گذاشته شده هنرمندان نوجوان این شهرستان فاقد قاب حاشیه ای هستند.
در این نمایشگاه 40 اثر هنری از آثار هنرمندان نقاش نوجوان زیر 15 سال دماوندی در محل سالن فرهنگی - هنری کوثر این شهرستان به معرض دید عموم گذاشته شده و تا 19 دیماه نیز ادامه خواهد داشت.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.