سرمربی تیم ملی فوتبال عراق با تاکید بر اینکه دیدار با تیم ملی ایران اهمیت زیادی برای او و تیمش دارد، گفت: بدون توجه به جنگ سال‎های دور ایران و عراق تنها به بازی و فوتبال و ارائه نمایش جوانمردانه در آن فکر می‎کنیم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به قطر، "سیدکا" در نشست خبری  خود که امروز دوشنبه برگزار شد، با یادآوری اینکه فوتبال ایران سابقه سه دوره قهرمانی در مسابقات جام ملت‎های آسیا را دارد، اظهارداشت: دیدار خیلی مهمی در پیش داریم. درست است که مدافع عنوان قهرمانی هستیم اما از قدرت حریف غافل نیستیم.

وی در پاسخ به پرسشی که مربوط به جنگ سال‎های دور ایران و عراق می‏شد و تاثیری که می‌تواند در دیدار روز سه شنبه تیم‎های ملی فوتبال دو کشور داشته باشد، تصریح کرد: به این موضوع هیچ توجهی نداریم. فقط به فکر بازی فوتبال هستیم. این برای‌مان اهمیت دارد که بتوانیم خوب و هماهنگ مقابل حریف خود صف‌آرایی کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال عراق همچنین با تاکید بر اینکه از فوتبال ایران و تیم ملی کشورمان شناخت لازم را دارد ابراز امیدواری کرد که بازیکنانش در دیدار روز سه شنبه ارائه‌گر یک بازی جوانمردانه باشند.

سیدکا در پاسخ به پرسشی دیگر که حضور بازیکنان عراقی در فوتبال ایران چه تاثیری در کار و بازی تیم ملی فوتبال این کشور خواهد گذاشت، یادآور شد: به طور حتم از این حضور به سود خود بهره خواهیم برد. از بازیکنانی که در فوتبال ایران شاغل هستند اطلاعات تکمیلی خواهیم گرفت تا کمک کنند دیدار بهتری در پیش داشته باشیم.

* آیا "باسم عباس" در ترکیب تیم ملی فوتبال عراق برای دیدار روز سه شنبه قرار خواهد گرفت؟

سرمربی تیم ملی فوتبال در پاسخ به این پرسش که از سوی یکی از خبرنگاران عراقی مطرح شد، گفت: شما قصد دارید به ترکیب تیم ملی برای این بازی پی ببرید! تا روز بازی هیچ صحبتی در این زمینه نخواهم داشت.

سرمربی تیم ملی فوتبال عراق در پایان صحبت‎های خود با بیان اینکه میلیون‎ها نفر منتظر دیدار تیمش مقابل ایران هستند، اظهارداشت: تمام تلاش ما در این جهت است که با ارائه یک بازی قابل قبول و نتیجه مورد نظر موجب خوشحالی دل تمام مردم عراق شویم.

تیم ایران در مرحله گروهی پانزدهمین دوره جام ملت‌‌های آسیا در گروه D با تیم‌های عراق، کره شمالی و امارات همگروه است که در نخستین دیدارش در این جام ساعت 19:45 فردا سه‌شنبه در ورزشگاه الریان دوحه به مصاف عراق می‌رود.