اردشیر شیخ آزادی در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: از تعداد 647 خانه بهداشت مصوب در برنامه چهارم توسعه تاکنون 633 باب در استان ایجاد شده است.
وی با اشاره به پوشش 98 درصدی خانه های بهداشت در سطح این استان، یادآور شد: در حال حاضر استان لرستان نیازمند احداث 57 باب خانه بهداشت دیگر است که 25 باب آن از محل درآمدهای اختصاصی در حال احداث است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان ادامه داد: همچنین 20 باب خانه بهداشت دیگر نیز طی تفاهم نامه ای که به زودی بین سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان و دانشگاه منعقد می شود توسط بسیج سازندگی احداث خواهد شد.
شیخ آزادی ابرا امیدواری کرد که با حمایت های مسئولین ارشد استان 12 باب خانه بهداشت باقی مانده نیز احداث شود تا لرستان نیز در جشن تکمیل خانه های بهداشت کشور که از سوی وزارت بهداشت برگزار می شود سهیم باشد.
وی همچنین در ادامه سخنان خود با اشاره به پیگیری و تلاش معاونت بهداشتی دانشگاه در خصوص افزایش ضریب محرومیت استان، گفت: استان لرستان برای اولین بار در ردیف استانهای محروم کشور قرار گرفته که با این موفقیت زمینه ارائه هرچه بهتر و مطلوبتر خدمات بهداشتی - درمانی به روستائیان استان فراهم می شود.
شیخ آزادی افزود: در این راستا طرح پزشک خانواده با پوشش 98 درصدی در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر در حال اجرا است.
وی تجهیز و بهره برداری از بیمارستان 64 تختخوابی پلدختر، تأسیس و راه اندازی رادیولوژی پیشرفته دیجیتالی در بیمارستان شهدای عشایر و جذب 60 پزشک متخصص و فوق تخصص در شهرهای استان را از دیگر توفیقات اخیر دانشگاه علوم پزشکی در حوزه درمان برشمرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان از افتتاح بخش شیمی درمانی در بیمارستان شهدای عشایر خبر داد و بیان داشت: همچنین به زودی بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد راه اندازی خوهد شد.
شیخ آزادی به فعالیتهای دانشگاه در حوزه آموزش و پژوهش نیز اشاره کرد و اظهار داشت: با اجرایی شدن مصوبه کارگروه عمران و توسعه استان، 30 درصد به ظرفیت پذیرش داوطلبین بومی در رشته پزشکی افزوده شد.
وی از اخذ مجوز جذب 25 عضو هیئت علمی جدید در استان خبر داد و یادآور شد: با این اقدامات صورت گرفته زمینه پذیرش دستیار تخصصی نیز تا حدود زیادی فراهم می شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان همچنین از تدوین نقشه جامع علمی دانشگاه علوم پزشکی استان در راستای نقشه جامع علمی کشور و همچنین ارتقاء و پذیرفته شدن دانشگاه به عنوان دانشگاه تیپ 2 در سیستم ارزیابی پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان توفیقات حوزه پژوهش این دانشگاه یاد کرد و ادامه داد: با اخذ مجوز تخصیص و هزینه کرد یک درصد از کل اعتبارات دانشگاه در حوزه پژوهش و رفع موانع تحقیقاتی در آینده نزدیک شاهد تحول در انجام تحقیقات کاربردی در دانشگاه خواهیم بود.