به گزارش خبر گزاري "مهر" به نقل از واشنگتن پست ، رابرتسون شب گذشته در مصاحبه اي با سي ان ان گفت كه وي قبل ازاشغال عراق در مارس سال 2003 با بوش صحبت كرد و به وي تاكيد كرد كه كشور را براي تلفات سنگين آماده كند .
وي افزود : واكنش وي يك اشتباه بود . در هر صورت خدا از سر تقصيرات بوش بگذرد .
رابرتسون در اين گفتگو اظهارت قبلي خود پيرامون اينكه خواست خداوند اين است كه بوش دو باره انتخاب شود رد كرد و گفت كه وي در تلاش است تا مسيحيان را در باره چگونه راي دادن ارشاد كند .
رابرتسون در پاسخ به سوالي در باره اشتباهات بوش گفت : من قبل از شروع جنگ خليج فارس با بوش در نشويل ملاقات كردم . من در همه زندگي خود ، مردي را كه به اندازه بوش اعتماد به نفس زيادي داشته باشد نديدم . من در باره جنگ به او هشدار دادم من نگرانيهاي عميقي نسبت به جنگ داششتم . من سعي كردم كه به او بگويم شما بهتر است مردم آمريكا را براي رويارويي با تلفات سنگين آماده كنيد .
اين كشيش آمريكايي ادامه داد : بوش در اين ملاقات به من گفت : ما نمي خواهيم هيچ تلفاتي در اين جنگ داشته باشيم و من هم به او گفتم كه راهي كه شما در پيش گرفتيد منجر به تلفات سنگين خواهد شد . پروردگار به من گفت كه اين اتفاق خواهد افتاد اول : يك فاجعه ، دوم : نابساماني و هرج و مرج .
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۸۳ - ۱۵:۵۶
كشيش پت رابرتسون شب گذشته اعلام كرد كه بوش هشدار من در باره تلفات سنگين آمريكا در عراق را ناديده گرفت .