علیرضا مرندی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با بیان اینکه منشور اصولگرایی جامعتین بسیار حائز اهمیت است اظهار داشت: این منشور و شاخص هایی که در آن ارائه شده می تواند برای رسیدن به وحدت در بین اصولگرایان تعیین کننده باشد.
وی گفت: جمع عظیمی از جامعه نیز پذیرای چنین منشوری هستند.
وی با بیان اینکه منشور اصولگرایی به نظرات مقام معظم رهبری در تعریف اصولگرایی بسیار نزدیک است، گفت: حضرت آیت الله خامنه ای همواره جذب حداکثری و دفع حداقلی بوده است و هر جا که ممکن است ایشان سعی کرده بر جذب افراد تاکید کند.
مرندی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال می دهد همه گروه های اصولگرا از این منشور تبعیت کرده و راه وحدت را از این مسیر پیگیری کنند، گفت: به هر حال در هر دسته و گروهی عده ای افراد تندرو و یا کندرو وجود دارند.
وی گفت: متاسفانه برخی از این تندروی ها موجب راندن دیگران می شود و برخوردها بسیار ناخوشایند است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس خاطر نشان کرد: البته معتقدم تندروی ها در جریان اصولگرا در حال کاهش است و تندروهای سابق رفتارشان قابل قبول تر شده است.
وی تاکید کرد: همانطور که تندروی در هیچ کاری معقول به نظر نمی رسد مطمئنا در جریان اصولگرایی نیز تندروی و افراط پسندیده و شایسته نیست.
مرندی خاطر نشان کرد: از آنجا که ما به رهبری حضرت آیت الله خامنه ای معتقدیم باید ابتدا نظرات ایشان را درک کنیم و سپس در همان راه حرکت کنیم. ما نمی توانیم جلوتر از مقتدای خود باشیم.
وی با ابراز امیدواری از اینکه همه جریان های اصولگرا به منشور اصولگرایی عمل کنند و آن را به عنوان یک راهکار اولیه برای رسیدن به وحدت بپذیرند گفت: صرفا آدم های کج سلیقه و خودخواه هستند که ممکن است آن را نپذیرند و در آن صورت سرپیچی کنندگان از منشور اصولگرایی اصولگراییشان را با عمل نکردن به این منشور زیر سئوال می برند.