محمد علی اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: از این وسعت، 825 هکتار بافت فرسوده در همدان و مابقی در شهرهای بالای 12 هزار نفر جمعیت استان همدان واقع است.
اسدی همکاری مسئولان را برای نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده ضروری دانست و افزود: همکاری و مشارکت مردم به عنوان حلقه اصلی این حرکت بزرگ موجب بروز نهضت نوسازی بافت های فرسوده در استان همدان می شود.
وی از معرفی دو هزار و 200 نفربرای دریافت تسهیلات بافت فرسوده از محل خط اعتباری مسکن مهر در استان همدان خبر داد و گفت: این تعداد در سال جاری به بانک مسکن معرفی شده اند.
اسدی با اشاره به اینکه شرکت عمران و مسکن سازان در راستای اجرای سیاست های حمایتی دولت به متقاضیان واجد شرایط که اقدام به نوسازی واحد مسکونی خود در محدوده بافت فرسوده کرده اند، تسهیلات ارزان قیمت را از طریق بانک مسکن پرداخت می کند، اضافه کرد: این تسهیلات به اشخاصی تعلق می گیرد که ملک آنها در محدوده مصوب بافت فرسوده قرار گرفته و پروانه ساخت را از شهرداری دریافت کرده اند.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان استان همدان اظهار داشت: دولت به منظور احیای بافت های فرسوده بدون سرمایه گذاری متقاضی تسهیلاتی به میزان 200 تا 250 میلیون ریال را به ازای هر واحد مسکونی ارائه می کند.
وی افزود: همچنین در صورت تجمیع پلاک حداقل به میزان 150 متر مربع، تسهیلات کمک ودیعه اسکان موقت به صورت قرض الحسنه به متقاضیان پرداخت و متقاضیان از تخفیف حداقل 50 درصد هزینه صدور پروانه ساختمانی از سوی شهرداری ها بهره مند می شوند.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن سازان همدان اضافه کرد: 10 میلیون ریال نیز به منظور تخریب به متقاضیان استفاده کننده از تسهیلات بافت فرسوده پرداخت می شود.
وی حمایت های دولت برای احیای بافت های فرسوده را تاثیر گذار دانست و گفت: توجه ویژه دولت در سفرهای استانی به بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده و اجرایی شدن مصوبات این سفرها موجب شده مردم با استقبال از سیاست های تشویقی دولت به این مهم بپردازند.
اسدی تاکید کرد: سیاست های تشویقی دولت موجب تحول و رونق در بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده خواهد شد.