به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب "دیالکتیک روشنگری" اثر ماکس هورکهایمر و تئودور آدورنو که در سال 1947 منتشر شد، مهمترین اثر نظریه انتقادی است که موضوع اصلی آن توضیح این مطلب است که هدف اصلی روشنگری آزاد کردن انسان از اختناق سیاسی و مشکل اقتصادی و مادی بوده اما روشنگری در نهایت خود تبدیل به اسطورهای شده است که همراه با بدبختی و فلاکت است.
از آنجایی که این کتاب چه از جنبه فرم نگارش و چه از جنبه مضمون واجد نوآوریهای جدی و اساسی در تفکر انتقادی است که لازم است بر روی آن تعمیق و بررسی بیشتری شود، دوره "خوانش دیالکتیک روشنگری" با حضور دکتر محمد علی مرادی، دانشآموخته دانشگاه برلین، روزهای سهشنبه، از ساعت 12 تا 14 و در هفت جلسه از سوی انجمن جامعهشناسی ایران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می شود.
مرادی در این دوره بر آن است تا ابعاد مختلف و چند جانبه این کتاب را با روشی فلسفی بر پایههای تفکر مفهومی بررسی کند. همچنین طی این دوره ترجمه فارسی کتاب نیز با متن آلمانی آن مقایسه شده و نکتههایی انتقادی ارائه خواهد شد.
علاقمندان میتوانند جهت ثبتنام در این دوره تا پایان وقت اداری 12 بهمن ماه، به دفتر انجمن جامعهشناسی ایران واقع در بزرگراه جلال آل احمد، پل گیشا، دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران مراجعه کنند.