به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، محمدمسعود سمیعینژاد ظهر سهشنبه در جلسه بازنگری استراتژیها، اهداف و مقاصد کلان و همچنین تحلیل محیطهای بیرونی و درونی فولاد مبارکه، افزود: برنامههای بسیاری به منظور پیشبرد اهداف مجتمع فولاد مبارکه طرحریزی شده که بر اساس تمامی این برنامهها، تولید محصولات در فولاد مبارکه تا پایان سال 93 به 11 میلیون و 200 هزار تن میرسد.
وی با اشاره به روند افزایش تولیدات در فولاد مبارکه اصفهان، اظهار داشت: به برکت خون سرور و سالار شهیدان، اکنون تفکر تولید، توسعه و اشتغالزایی در فولاد مبارکه به یک فرهنگ تبدیل شده است.
مدیرعامل مجتمع فولاد مبارکه اصفهان با تاکید بر لزوم بهکارگیری استراتژیهای کارآمد در تولید محصولات، تصریح کرد: وظیفه فرد فرد شاغلین در فولاد مبارکه است که با بهبود سیستمهای موجود و تدوین کارآمد استراتژیها این شرکت را همچنان به عنوان سازمانی موفق و پیشتاز در بهرهوری و تعالی سازمانی سوق دهیم.
وی با اشاره به رویکردهای برنامه پنجم توسعه در حوزه صنعت کشور، اضافه کرد: رویکرد دولت و برنامههای آن در برنامه پنجم توسعه این است که به بالاترین ظرفیتهای تولید فولاد در کشور و تحویل آن به صنایع زیر دست برای تولید محصولات نهایی دست یابیم.
سمیعینژاد تاکید کرد: ما به عنوان مجری این اهداف که به توسعه اقتصادی کشور میانجامد وظیفه داریم برای اجرای برنامههای تدوین شده در کوتاهترین زمان ممکن اقدام کنیم تا با دستیابی به این اهداف، سودآوری، اشتغالزایی و توسعههای ملی را رقم زنیم.
وی رسیدن به ظرفیت 11 میلیون و 200 هزار تن فولاد تا سال 93 را یکی از اهداف استراتژیک فولاد مبارکه بیان کرد و گفت: فقط با یاری هم و برنامهریزی دقیق میتوانیم به این مهم دست یابیم.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان در خصوص بومیسازی میزان بیشتری از قطعات مورد نیاز فولاد مبارکه نیز افزود: تاکنون فولاد مبارکه در این زمینه موفق عمل کرده ولی میطلبد با تقویت هر چه بیشتر شرکتهای سازنده قطعات و آماده کردن بستری مناسبتر از قبل برای آنها کار بومیسازی تجهیزات را به نحو مطلوبتری مدیریت کنیم و هم راستا با تولید پیش ببریم چرا که این امر نیز هدفی استراتژیک برای فولاد مبارکه است.
وی تاکید کرد: باید در نظر داشته باشیم در این راه، راه نرفته زیادی پیش رو داریم و فرصت بسیار اندک است.
سمیعینژاد با اشاره به ارتقای سیستم MIS فولاد مبارکه به عنوان یکی دیگر از اهداف این مجتمع بزرگ صنعتی اظهار داشت: ارتقای این سیستم باید جزو هدفهای پررنگ ما باشد چراکه با افزایش ظرفیت تولید و بزرگتر شدن تشکیلات سازمان، میطلبد که این مهم نیز به طور جدیتری در دستور کار قرار گیرد و به موازات اهدافی که برای گسترش سازمان تعریف کردهایم ارتقای سیستمهای سختافزاری و نرمافزاری و مغز افزاری فولاد مبارکه انجام شود تا در آینده به مشکل برنخوریم.
وی به مدیران و مسئولین مجتمع فولاد مبارکه اصفهان تأکید کرد: اگر میخواهید همدلی و همکاری در شرکت تداوم یابد و اهداف و استراتژیهای فولاد مبارکه به ثمر برسد، باید فضای دوستانهتری در محیط کار با کارکنان ترسیم شده و به کار گرفته شود و با ارائه راهکارهای مخصوص به خود در این زمینه و با تفویض اختیار برخی از مسئولیتهای خود به کارکنان توانمند و افزایش سطح رضایتمندی کارکنان، به آنها نشان دهیم که فولاد مبارکه نه تنها محل تولید بلکه محل مشارکت، همدلی، دوستی و رفاقت است.
مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: تمامی کارکنان سازمان باید برای اجرای طرح هدفمندی یارانهها در شرکت برنامههای خود را تدوین و ارائه کنند به گونهای که هر یک از افراد باید این کارها را یکی از سرفصلهای کاری خود قرار دهند و فراموش نکنند برای تولید رقابتی نیازمند به مشارکت همه جانبه کارکنان در همه سطوح سازمانی هستیم و این کار فقط با ارائه طرحهای بهینهسازی مصارف با بهبود روند تولید امکانپذیر است.
وی در ادامه با تأکید بر توجه هر چه بیشتر به مباحث آموزش کارآمد کارکنان، اضافه کرد: آموزشها را باید دقیقتر از قبل و بر اساس اهداف تعریف شده برنامهریزی و اجرا کنیم تا در آینده کارکنان فولاد مبارکه در میدان علم و عمل سرآمد و کارآمد باشند.