محمد زعیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تحولات جنبش دانشجویی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی گفت:جنبش دانشجویی در 22 بهمن1357 تحت لوای حضرت امام خمینی (ره) به مهمترین اصالت خود که استکبار ستیزی و مقابله با استبداد بود بازگشت.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اولین نقش افرینی جنبش دانشجویی تسخیر لانه جاسوسی امریکا در 13 آبان 58 بود که دانشجوبان با ولایت پذیری کامل گفتمان استکبار ستیزی امام (ره) را نهادینه کردند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل به موضوع انقلاب فرهنگی در اوایل انفلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: در اوایل انقلاب دروسی که در دانشگاه ها تدریس می شد با اصول انقلاب همخوانی نداشت و به پایگاهی برای تدریس متون درسی سکولار تبدیل شده بود که حضرت امام با هوشمندی و درایت فرمان انقلاب فرهنگی در دانشگاه ها را صادر نمودند.
وی تصریح کرد: بعد از فوت امام (ره) بیعت تاریخی و ناگسستنی دانشجویان با مقام معظم رهبری بصیرت جنبش دانشجویی را به نمایش گذاشت.
زعیم زاده به مهمترین وظیفه دانشجویان در دهه چهارم انقلاب اسلامی اشاره و تاکید کرد: حفاظت از سیرت انقلاب و گفتمان عدالت باید از اصلی ترین اهداف جنبش دانشجویی باشد و اگر مسئولی به این آرمان خدشه وارد کند از دیدگاه جنبش دانشجویی فردی مطرود است.
وی خاطر نشان کرد: جنبش دانشجویی بر پیگیری قاطع فرامین مقام معظم رهبری پافشاری دارد و وظیفه خود میداند با افراد بی بصیرتی که اعمال و رفتار انها با رهبر معظم انقلاب زاویه دارد به مقابله و مبارزه بپردازد .
همچنین در ادامه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار مهر به شاخصه های جنبش دانشجویی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: جنبش دانشجویی بعد از پیروزی انقلاب اسلام محوری را در دستور برنامه های خود قرار داد و تلاش کرد روح عدالتخواهی و استکبار ستیزی را در کالبد برنامه های خود بدمد.
وی افزود: استکبار ستیزی و عدالتخواهی مهمترین رهاورد امام (ره) در پیروزی انقلاب اسلامی بود که در فضای دانشگاهی تقویت شد و در حال حاضر به گفتمان قالب در فضای دانشجویی تبدیل شده است.
کاشفی به نامگذاری دهه چهارم انقلاب به دهه پیشرفت و عدالت اشاره و تصریح کرد: محور قراردادن جهاد علمی و توجه به مقابله با جنگ نرم و تعمیق بصیرت نقش مهمی در تحقق اهداف دهه چهارم انقلاب و اجرای منویات مقام معظم رهبری دارد.
مهدی عباسی مهر عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت به نقش جنبش دانشجویی در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: حوزه و دانشگاه دو بازوی اصلی امام راحل در هنگام پیروزی انقلاب اسلامی بودند که با برگزاری تجمعات و شکل دهی جریان مقابله با رژیم پهلوی نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند.
وی تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روح تازه ای در جریان های دانشجویی دمیده شد که همان حاکم شدن اندیشه های الهی و اسلامی است و موجب شد تا دانشجویان در نقاط تاثیر گذار بعد از انفلاب نقش مهمی ایفا نمایند.
عباسی مهر ادامه داد: دانشجویان در شکل گیری هسته های اولیه نهادهای انقلابی نظیر جهاد سازندگی سپاه پاسداران نقش تاثیر گذاری داشتند و در عرصه دفاع مقدس نیز دانشجویان توانستند نقش تاثیر گذاری ایفا نمایند.
عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه هر هنگام تفکر انقلابی بر گرفته از دیدگاههای امام و مقام معظم رهبری غالب شده در آن عرصه موفق بوده ایم تصریح کرد: پیشرفت های چشمگیر کشورمان در عرصه علمی و پژوهشگاه رویان سایر تکنولوژی های پیشرفته نشانگر روحیه از خود گذشتگی و دلدادگی جنبش دانشجویی به آرمان های انقلاب است.
عباسی مهر به دهه چهارم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: اجرای مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص عدالتخواهی و مقابله با اشرافی گری و قانون گریزی و روشن گری در خصوص ابعاد پنهان فتنه 88 در سرلوحه فعالیت های جنبش دانشجویی باشد.
وی به تذکرات متعدد رهبر معظم انقلاب به مسئولان مبنی بر نقد پذیری اشاره و تصریح کرد: پذیرش نقد از سوی مسئولین و ارتباط موثر با جنبش دانشجویی موجب تحرک و پویایی در فضای دانشگاه و ضامن بقای نظام اسلامی خواهد بود.