ساری - خبرگزاری مهر: رئیس پیشین دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران گفت: گره بیکاری در کشور با تقویت نظام آموزشی کاربردی رفع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود فرزانه شامگاه پنجشنبه در مراسم تودیع خود در ساری گفت: بیشترین دانشجوی دانشگاههای کشور های پیشرفته صنعتی را دانشجویان علمی و کاربردی تشکیل می دهند که این آمار در کشور ما در حال افزایش است و مشکل بیکاری که از عدم مهارت است رفع خواهد شد.
 
رئیس پیشین دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت دانست و ادامه داد: دهه چهارم انقلاب دهه پیشرفت نام گرفته است و تمام شرایط این پیشرفت در کشور موجود است و فقط باید شعار ما می توانیم را محقق سازیم.
 
فرزانه ، موتور محرکه پیشرفت را در چهار موضوع دانست و افزود: علم،عمل،عدل،علقه و برادری چهار عنصر رشد و پویایی انقلاب است که با رسیدن به انها سطح دانش جامعه افزایش خواهد یافت که در ان صورت موفقیت حتمی است.
 
وی با بیان اینکه کشور در حال رشد وشکوفایی است تصریح کرد در سال 1375 درامد صادرات غیر نفتی ایران بالغ بر 200 میلیون دلار بود که امروزه بیش از 100 درصد رشد داشته ایم همچنان که از رشد سه برابری جمعیت نیز برخوردار گشتیم
 
فرزانه از رشد و پیشرفت دانشگاه علمی و کاربردی گفت و یادآور شد بیش از هفت هزار دانشجو در 2.5 میلیون متر مربع فضای اموزشی در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.
 
وی از مشارکت بخش خصوصی نام برد و خاطر نشان کرد: بیش از 70 درصد فضای صرفا اموزشی این دانشگاه متعلق به بخش خصوصی است که برای هر دانشجو تقریبا 6 متر مربع فضای تحصیلی است.
 
 فرزانه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی و کاربردی مازندران بیش از 170 رشته با تنوع های مختلف و با 1500 استاد  فعال است.
 
وی اذعان داشت: سرانه دانشجویی  دانشگاهها 30 هزار تومان برای هر دانشجومی باشد و در دانشگاه علمی و کاربردی این رقم به 1500 تومان رسیده است.