عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با بیان اینکه اگر خدمات فدراسیون کفاشیان در توسعه زیرساختها و توجه به تیمهای پایه در طول تاریخ فدراسیون‌ها بی‌نظیر نباشد کم نظیر است، گفت: نباید ناکامی تیمهای ملی باعث نادیده گرفتن خدمات فدراسیون کفاشیان شود.

ناصر شفق در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به هجمه اخیر نسبت به تیم ملی و فدراسیون فوتبال تصریح کرد: به اعتقاد من این دور از انصاف است که کارهای بزرگ آقای کفاشیان در بسترسازی و کارهای پایه ای برای فوتبال را نادیده بگیریم و تنها نتایج ضعیف تیم‌های ملی را بزرگ‌نمایی کنیم.

وی تصریح کرد: باید بپذیریم که مشکلات عدیده‌ای فراروی ورزش ایران و فوتبال کشور قرار دارد که گذشتن از آنها فراتر از اراده فدراسیون فوتبال است و نیاز به حمایتی قوی‌تر و جدی‌تر دارد.

شفق با بیان اینکه باید قدرشناس فعالیت‌های صورت گرفته در فدراسیون فوتبال بود، اظهار داشت:‌ فدراسیون کفاشیان فعالیتهای گسترده‌ای را در زیرساخت‌های فوتبال انجام داده و نظم و انضباط خوبی را در لیگ برتر حاکم کرده است و در بخش تیم‌های پایه نیز ساماندهی خوبی صورت گرفته که نباید این خدمات نادیده گرفته شود و تنها با چوب ناکامی‌ تیم‌های ملی فدراسیون کفاشیان را ضعیف جلوه دهیم.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با اشاره به تنگناهای مالی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: جالب است بدانیم که تمامی این اتفاقات درشرایط بی‌پولی و عدم حمایت‌های مالی لازم از فدراسیون فوتبال صورت گرفته که باید این خدمات دیده شود.

وی در پاسخ به انتقاداتی که نسبت به درآمدزا نبودن فدراسیون کفاشیان مطرح می‌شود، گفت: فدراسیون کفاشیان علیرغم تمامی تنگناها به همراه درآمدهای ناشی از سازمان لیگ برتر امسال رقمی معادل 45 میلیارد تومان برای فدراسیون فوتبال درآمدزایی داشته که چنین درآمدزایی در هیچ دوره‌ای از فدراسیون‌های گذشته فوتبال سابقه نداشته است.

وی تجهیز کمپ تیم‌های ملی و ساختارسازی برای تیم‌های فوتبال پایه را از اتفاقات مهم دوره مدیریت فدراسیون کفاشیان عنوان کرد و اظهار داشت: با وجود موانع بسیاری که پیش روی فوتبال ما قرار دارد فدراسیون فوتبال توانسته در بخش زیربنایی فعالیت‌های قابل توجهی را انجام دهد که شاید حاصل آن سالها بعد مشخص شود.

وی با بیان اینکه فوتبال ایران هنوز در مقدمات حرفه‌ای شدن قرار دارد و تا رسیدن به نقطه ایده ‌آل فاصله دارد، اظهار داشت: هنوز در فوتبال کشور اصل 44 و خصوصی شدن باشگاه‌ها که الفبای ثبات مدیریت را به دنبال دارد محقق نشده است. البته تا به حال حرفهای زیادی در بحث خصوصی سازی مطرح شده ولی درعمل تاکنون هیچ اقدام جدی اتفاق نیفتاده است و حتی باشگاه‌هایی که بعضاً خصوصی بودند نیز با دخالت دولت، به سرنوشت دولتی بودن دچار شده‌اند.

شفق با بیان اینکه فدراسیون فوتبال در پیشبرد برنامه‌های خود همواره دست تنها بوده و حمایت‌های لازم از سوی سازمان تربیت بدنی را به همراه نداشته است، اظهار داشت: از آنجا که فدراسیون فوتبال به اعتبارات سازمان تربیت بدنی وابسته است طبیعی است که بالادستی‌ها اختصاص بودجه را منوط به اعمال سلیقه خودشان می‌کند و می‌خواهند بر طبق سلیقه شان عمل کنند در حالی که فدراسیون کفاشیان اولین فدراسیونی است که با رای قاطع تمامی اعضای فوتبال انتخاب شده است و فوتبال کشور برای نخستین بار انتخاب دموکراتیک را تجربه می‌کند.

وی یادآور شد: با وجود شرایط سخت اجتماعی و سیاسی که کشورمان با آن دست به گریبان است و تحریم‌های بین‌المللی تلاش می‌کند تا ایران را در انزوای بیشتری قرار دهد، فدراسیون فوتبال تلاش قابل تقدیری برای برگزاری دیدارهای تدارکاتی و حتی جذب مربیان خارجی انجام داده که این تلاش‌ها با وجود اینکه بی نتیجه مانده نباید نادیده گرفته شود.

شفق تصریح کرد: بنده اعتقاد دارم امروز که تمامی هجمه‌ها به سمت رئیس فدراسیون فوتبال است و از هر فرصتی برای تضعیف جایگاه او استفاده می‌کنند باید از فدراسیون فوتبال دفاع کرد. ما باید بیشتر نقاط مثبت را ببینیم چرا که توجه صرف به نقطه ضعف‌ها تنها روحیه‌ها را تضعیف می‌کند و تحرک و پویایی را از بین می‌برد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه خدمات فدراسیون کفاشیان باید مدنظر منتقدان قرار گیرد و نباید تنها ناکامی‌های فوتبال ملی را بزرگ‌نمایی کرد، گفت: بزرگ‌نمایی نقاط ضعف اگر دوستانه و همراه با پیشنهاد سازنده باشد می‌توان به رفع اشکلات و کاستی‌ها کمک کند ولی اگر به قصد تخریب باشد نه تنها حاصلی ندارد بلکه موجب اضمحلال و نابودی فوتبال کشور می‌شود.