نایب رئیس انجمن هوافضای ایران، با اشاره به جایگاه ایران در دنیا در حوزه هوافضا گفت: ایران با پرتاب ماهواره امید با ماهواره بر سفیر به فضا، نهمین کشور صاحب فناوری فضایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فتح اله امی با اشاره به اهمیت فناوری هوافضا، خاطر نشان کرد: در حال حاضر سه راهبرد سبک سازی، کوچک سازی و مقاوم سازی در فناوری فضایی موجب پیدایش علوم جدید و میان رشته ای "کامپوزیت" ها و "پلیمر"ها شده است که کاربرد روز افزون آن در همه صنایع چشمگیر است.

وی ادامه داد: انحصار فناوری فضایی میان هشت کشور جهان، دلیل دیگری بر اهمیت این فناوری است که خوشبختانه پرتاب ماهواره امید با ماهواره بر سفیر به فضا در ساعت 5 و 22 دقیقه روز 14 بهمن 1387 ایران را به نهمین کشور صاحب فناوری فضایی جهان ارتقا داد.

نایب رئیس انجمن هوافضای ایران، با اشاره به برگزاری دهمین همایش بین المللی هوافضا، اظهار داشت: همایش بین المللی هوافضا از روز 10 تا 12 اسفند در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود همچنین در روز دوم این همایش نشست تخصصی با عنوان توسعه صنعت هوایی کشور؛چالش ها و راهکارها برگزار می شود.

وی با بیان اینکه دراین دوره از همایش 320 مقاله در دهمین همایش بین المللی هوافضا ارائه می شوند، افزود: از این تعداد 94 مقاله در زمینه آیرودینامیک، 67 مقاله در مورد مکانیک پرواز، 64 مقاله در پیشرانش، 53 مقاله در حوزه سازه های هوافضایی، 20 مقاله در زمینه طراحی سامانه های هوافضایی، 12 مقاله در علوم و فناوری فضایی و 10 مقاله در حوزه مدیریت صنایع هوافضایی ارائه می شود.

دبیر دهمین همایش هوافضا با بیان اینکه 410 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد، اظهار داشت: از این بین 125 مقاله در مورد سازه هوا فضایی، 106 مقاله در زمینه آیرودینامیک،91 مقاله در حوزه پیشرانش، 64 مقاله در زمینه مکانیک پرواز، 33 مقاله در حوزه طراحی سامانه های هوافضایی، 22 مقاله در علوم و فناوری فضایی و 7 مقاله در مدیریت صنایع هوافضایی ارائه می شود.