گرگان - خبرگزاری مهر: بخش استانی بیست و ششمین جشنواره بین اللمللی موسیقی فجر همزمان با میلاد با سعادت پیامبر نور و رحمت در گرگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، مراسم افتتاحیه این مراسم با حضور گروههای موسیقی و علاقمندان به این هنر در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد.

غلامرضا منتظری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: پنج گروه موسیقی بین المللی و استانی در این جشنواره به اجرای برنامه می پردازند.

وی افزود: این جشنواره  همزمان با تهران ، از 2 تا 6  اسفندماه در تالار فخرالدبن اسعد گرگانی  برگزار می شود.
 
وی اظهار داشت: جشنواره بین المللی موسیقی فجر نخستین بار در گلستان برگزار می شود.
 
وی خاطرنشان کرد: اگر به هنر موسیقی به عنوان یک تخصص نگاه شود، در گسترش رسیدن به اهداف موسیقی سهم به سزایی دارد.
 
منتظری تاکید کرد: برای رشد موسیقی باید ذوق و سلیقه مردم رشد پیدا کند که این رشد از طریق برگزاری این گونه جشنواره ها در کشور، به دست می آید.