به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، نسرین سلطانخواه عصر پنج شنبه در مراسم آغاز به کار دفتر بنیاد نخبگان خراسان شمالی اظهار داشت: این استان در گذشته صاحب بزرگان و فضلای چون حاج میرزا حسن موسوی بجنوردی، حاج میرزا احمد مرتضوی و میرزا محمد شیروانی بوده است و با توانمندی های که نخبگان و مخترئین این استان دارند به زودی خراسان شمالی جایگاه علمی واقعی خود را در کشور به دست می آورد.
وی تصریح کرد: مسئولان و دستگاه های استان نیز باید پرداختن به علم و فناوری را در دستور کار خود قرار دهند و با حمایت از طرح های نخبگان استان زمینه ظهور استعداد های برتر را ایجاد نمایند.
وی ادامه داد: نخبگان و فرهیختگان نیز باید بداند که رسالت عظیمی را به دوش می کشند و آنان جلودار و سکان دار پیشرفت علم و دانش در کشور هستند.
رئیس بنیاد نخبگان همچنین راه اندازی دفتار این بنیاد در تمام استان های کشور را از اولویت کاری این بنیاد عنوان کرد و اظهار داشت: این بنیاد از آغاز شکل گیری آن در دولت نهم و از سال 86 آئین نامه ها و مصوبات زیادی در راستای شناسایی نخبگان سراسر کشور داشته است و از اواخر سال 88 با راه اندازی دفاتر بنیاد نخبگان در تمام استان به طور جدی شناسایی استعداد های برتر استان ها را دنبال می کند.
وی ادامه داد: با شناسایی، این استعدادها مورد حمایت بنیاد نخبگان قرار می گیرند و با دادن تسهیلات توسط تعاونی های دانش بنیاد نخبگان، بسترهای لازم برای این نخبگان فراهم می شود تا بتوانند با خلاقیت هایی که دارند کار آفرین باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد ملی نخبگان نیز گفت: تا پایان سال 89 تمام استان های کشور از دفتر بنیاد نخبگان بهره مند می شوند.
داوود طالبی تشریح کرد: از زمان آغاز به کار این بنیاد تنها پنج استان کشور دارای دفتر بنیاد نخبگان بودند که این تعداد در دی ماه سال جاری به 20 دفتر در 20 استان رسید .
وی اضافه کرد: 12 استان نیز از مهر ماه سال جاری از طریق ویدئو کنفرانس با ریاست جمهوری و معاون فناوری ریاست جمهوری فعالیت های خود را شروع کردند و تا پایان سال 89 نیز تمامی دفاتر بنیاد نخبگان استان ها فعالیت رسمی خود را آغاز می کنند.
طالبی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه ساخت ساختمان این بنیاد درسایر استان های باقی مانده نیز انجام شده است و با افتتاح رسمی دفتر بنیاد نخبگان این استان ها فعالیت های رسمی خود را آغاز می کنند.