به گزارش خبرگزاری مهر از اهواز، مدیر پروژه های حفاری شرکت ملی حفاری ایران اظهار داشت: حفاری در این منطقه با توجه به سرمای شدید، بسیار دشوار است و تجربه جدیدی برای کارکنان عملیاتی این شرکت به شمار می آید.
ایرج احمدی سرشت افزود: حفاری این چاه در چارچوب قرارداد این شرکت با سازمان انرژیهای نو (سانا) وابسته به وزارت نیرو انجام می شود که در آن حفاری 18 حلقه چاه تعریف شده است.
وی گفت: این پروژه از ابتدای خرداد 1387 با به کارگیری دستگاه حفاری 41 فتح کلید خورد و با پایداری و تلاش شبانه روزی کارکنان اقماری شرکت ملی حفاری، طبق برنامه پیش رفت و با توجه به ویژگی های اقلیمی منطقه، یک رکورد محسوب می شود.
حفاری چاه های ژئوترمال با هدف استفاده از بخار آب برای تولید برق در شماری از کشورهای اروپایی صورت می گیرد و در کشور ما به دلیل تنوع اقلیمهای جغرافیایی و منابع بسیار خوب انرژی، با حفاری این گونه چاه ها و احداث نیروگاه می توان بخش قابل توجهی از برق مورد نیاز را تامین کرد. در ایران تاکنون 14 نقطه برای این منظور شناسایی شده که دارای ظرفیت تولید انرژی زمین گرمایی است.
حفاری این چاه ها نخستین تجربه کارکنان شرکت ملی حفاری ایران است که تا پیش از این تخصص حفاری روی چاه های نفت و گاز را تجربه داشتند.