مسئول جنبش عدالتخواه دانشجويي در دانشگاه شاهرود گفت : در روزهايي كه سالگرد صدور پيام رهبري به جنبش دانشجويي است فقط يك تشكل در حال پيگيري جدي اين پيام است و بقيه در فكر پيگيري جدي و تشريح و تبيين اين پيام رهبري نيستند.

اميرجليلي نژاد مسئول جنبش عدالتخواه دانشجويي در دانشگاه  شاهرود درگفتگو با خبرنگار سياسي"مهر" گفت:دركشورما بعد از برپايي حكومت اسلامي لزوم پيگيري بحث عدالت اجتماعي احساس مي شد، يعني امري كه  شهيد مطهري، شهيد بهشتي و بسياري از بزرگان ديگر به آن اشاره كرده بودند.

وي افزود:حضرت امام هم بعد از پايان جنگ اولين مطلبي را كه عنوان كردند در پيامشان بعد از قبول قطعنامه در مورد اين بود كه ما بايد در يك جبهه ديگري مبارزه را آغاز كنيم .

جليلي نژاد تصريح كرد:رهبري نيز چندين بار بحث عدالت اجتماعي را به شكل هاي مختلف عنوان كردند و در دانشگاه شريف اين مبحث را مطرح و تاكيد كردند دانشجويان بايد به بحث عدالتخواهي با اولويت نخست كاري بپردازد .

مسئول جنبش عدالتخواه دانشجويي شاهرود با اشاره به اين كه هيچ قشري به اندازه دانشجو حريت و آزادي و عدم محافظه كاري كه معمولا اقشار ديگر به آن مبتلا مي شوند ندارد، گفت: اين آزادي سبب مي شود كه بتوانند فرامين رهبري و آرمان هاي اصيل جمهوري اسلامي كه يكي از مسائل مهم آن ، بحث عدالت اجتماعي است را در عملكرد مسئولين در اين 25 سال كه از عمر انقلاب مي گذرد مطالبه كنند.

وي با بيان اين كه عدم وابستگي و آزادي قشر دانشجو گاهي شريطي را به وجود مي آورد كه خيلي ها مي خواهند از آن استفاده سياسي هم بكنند، افزود: راهكارهاي پيگيري پيام 6 آبان مقام معظم رهبري به جنبش دانشجويي بحث پاسخ خواهي است كه امسال نيز به اين نام نامگذاري شده است كه پاسخ خواهي بايد كامل و جامع باشد و دانشجويان بايد دقيقا بر روي مسائل تحقيق كنند و وظايف مسئولان و گزارش فعاليت را از آنها مطالبه كنند.

جليلي نژاد با تاكيد بر اين نكته كه در پاسخ خواهي بايد در مقابل مشكلات و چالش هاي واقعي از مسئولان پاسخ خواسته شود، گفت: در روزهايي كه سالگرد صدور پيام رهبري به جنبش دانشجويي است تنها يك تشكل در حال پيگيري جدي اين پيام است ، بقيه در فكر پيگيري جدي و تشريح و تبيين اين پيام رهبري نيستند.

وي افزود: عملكرد برخي تشكل هادر جنبش دانشجويي در بحث پيگيري تحقق عدالت اجتماعي بسيار ضعيف بوده است و بعضي حركات هم كه انجام شده ، مقطعي بوده و حالت جريان نداشته كه در كل كشور به چشم بخورد و خيلي محدود بوده است.

مسئول جنبش عدالتخواه دانشجويي در دانشگاه شاهرود تاكيد كرد: جنبش دانشجويي كه بايد به معني حركت جمعي دانشجويان و تاثيرگذاري بر روي كل كشورباشد ، در عملكرد خود چنين چيزي را نشان نداده است.