ساری - خبرگزاری مهر: مسئول فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران از اعزام 12 نفر از قاریان برتر مازندران به مسابقات کشوری قرآن کریم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، از  اعزام 12 نفر از قاریان برتر مازندران به مسابقات کشوری قرآن کریم خبر داد.

وی افزود: سی ودومین دوره مسابقات کشوری قرآن کریم ویژخ بزرگسالان از 11 تا 16  اسفند در استان یزد برگزار می شود که با هماهنگی های انجام شده این 12 نفر به استان یزد جهت رقابت اعزام می شوند.

وی افزود: گرایش جوانان و نوجوانان به قرآن کریم در عصری که قدرت‌های استکباری با تمام قوا به مبارزه با ارزش‌های معنوی پرداخته و سعی در اشاعه بی‌بند و باری و فحشا در میان جوانان دارند، امری مبارک و از الطاف الهی است. 

حیدری گفت: انس جوانان با کلام الهی در جامعه به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی روز به روز در حال افزایش است و مهم ترین و مؤثرترین حربه در برابر این هجمه فرهنگی محسوب می‌شود.