رشت - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت گفت: استکبار جهانی امروز از بیداری اسلامی مردم منطقه به شدت در هراس است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، آیت الله زین العابدین قربانی در خطبه‌ های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته رشت اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی و ولایت فقیه پیام انقلاب و امام خمینی (ره) به کشورهای اسلامی دنیا به ویژه خاورمیانه رسیده است.

وی با بیان اینکه ملت ‌های مصر، تونس، لیبی و سایر کشورهای اسلامی برای رهایی از ظلم دیکتاتور زمان خویش از انقلاب اسلامی ایران و ارزش‌ های اسلامی الگوبرداری می‌ کنند، افزود: این ملت‌ ها با شعارهای اسلامی از برپایی نماز جماعت و فریاد الله‌اکبر خواهان آزادی، آزادگی و حاکمیت اسلامی هستند.

خطیب جمعه رشت ادامه داد: ملت‌ های مظلوم و کشورهای اسلامی به خوبی دریافتند که شعارهای به اصطلاح حقوق بشراستکبار جهانی و دشمنان اسلام پوشالی و دروغین است و به این خاطر در پی برقراری حکومت اسلامی و برکناری دیکتاتورهای کشورهای خویش هستند.

وی همچنین با اشاره به تأکید اسلام بر درختکاری خاطرنشان کرد: دین مبین اسلام اهتمام و تأکید فراوانی بر حفظ و نگهداری از منابع خدادادی آب و خاک و درخت دارد، غرس اشجار در اسلام به عنوان صدقه جاریه و اثر ماندگار محسوب می شود.

آیت الله قربانی حفظ و نگهداری منابع طبیعی را نیازمند مشارکت عمومی دانست و یادآورشد: آموزش عمومی، ترویج و جلب مشارکت مردم در غرس درخت و حفظ و توسعه منابع از اهمیت بسزایی برخوردار است.