حميد شريفي با ارائه استعفا نامه خود به مدير هنرهاي تجسمي فرهنگستان هنر جمهوري اسلامي ايران ، حركت دوسالانه پوستر جهان اسلام را در مسيري منحرف از اهداف تعريف شده خود دانست .

به گزارش خبرنگار تجسمي مهر ، حميد شريفي در متن استعفا نامه خود نوشته است : تذكرات دلسوزانه ما در تمامي مراحل ، كارساز نيافتاد و حتي درروند مرحله اول انتخاب آثار كه نيمه تمام باقي مانده است با رفتارهاي غير مسئولانه ، سليقه اي ، غير علمي و تخصصي ، آراء هيئت انتخاب مخدوش گرديد كه البته تصاوير اين جلسات در فرهنگستان ضبط و ثبت شده است .
وي درادامه آورده است : اينجانب در مقابل تمامي جسارت ها و توهين ها كه فضاي ان را مسئولان فرهنگستان هنر فراهم نمدند توسط افرادي كه خود را هنرمند وانسان فرهيخته و پيشكسوت در عرصه هنر و نماينده تام الاختيار هنرمندان و فرهنگستان هنر مي دانند صبوري و خويشتن داري كردم .
اين عضو پيشين هيئت انتخاب دوسالانه پوستر جهان اسلام دلايل استعفاي خود را در ذيل استعفا نامه مذكور چنين ذكر كرده است: داوري يك دوسالانه هنري معمولا بر اساس معيار هاي تعيين شده توسط شوراي سياست گذاري انجام مي گيرد و طبيعتا تركيب داوران به گونه اي انتخاب مي گردد تا اين مهم تحقق يابد . گرچه فرهنگستان هنر و مسئولان دوسالانه مختار هستند تا هر شيوه  و روش علميو منطقي را براي برگزاري ان انتخاب كنند ولي نمي دانيم براي انتخاب تركيب اعلام شده جه منطق و معياري در كار بوده است . با توجه به عنوان دوسالانه كه نام مقدس اسلام را بر پيشاني خود دارد داوراني كه جهت قضاوت آثار نيز بايد نسبتي با آن داشته باشند . آشنايي و ارتباط تعداد قابل توجهي از هنرمنداني كه به عنوان داور معرفي شده اند با طراحي گرافيك و پوستر كمرنگ است و اين موضوع روي قضاوت و نتيجه داوري تاثير منفي خواهد داشت .
وي در ادامه استعفانامه خود نوشته است: شباهت تركيب داوران اين نمايشگاه با دوسالانه پوستر تهران ان هم در فاصله زمان نزديك سوال بي جواب ديگري است كه آبونه شدن تعدادي افراد خاصر را براي اين گونه امور تداعي مي كند .
چرابعد از زحماتي كه بيش زا يك سال و نيم اعضاي شوراي سياستگذاري متقبل شده اند و كار در حال ثمر دهي است اين اتفاق مي افتد . اصولا چرا فرهنگستان هنر كه يك مركز علمي فرهنگي است بايد كار خود را به گروهي ( انجمن صنفي گرافيك ) واگذار كند و اين كار ها در انحصار وعده اي خاص قرار داده شود .