به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه فرا رسیدن سال 90 مرور اکران سال 89 و بررسی روند فروش فیلمها میتواند روشن کننده وضعیتی باشد که سینمای ایران در اواخر دهه 80 شمسی داشته است. سینمای ایران در سالی که گذشت در کنار افت فروش فیلمها که بیماری چند سال اخیر بوده، توانست در بخشهایی مخاطب بیشتری جذب کند. "ملک سلیمان" یکی از این پدیدهها بود که با اقبال گسترده مخاطبان روبرو شد.
فیلم تاریخی شهریار بحرانی که صفت پروژه فاخر را یدک میکشد و میلیاردها تومان بودجه صرف ساخت آن شده است، بر خلاف دیگر نمونههایی از این سینما، در جذب مخاطب موفق بود و آمار فروش فیلم نشان دهنده اقبالی است که مخاطب به این فیلم داشت. استقبال از "ملک سلیمان" محدود به تهران نبود و در شهرستانها هم ادامه پیدا کرد.
نمایی از پشت صحنه فیلم سینمایی "ملک سلیمان"
نوار موفقیتهای فیلم زمانی کامل شد که کارگردان در جشنواره فیلم فجر تقدیر شد و در جشنواره فیلم 100 از او به عنوان یکی از پرچمداران سینمای اخلاقمدار تجلیل شد. سال 89 سال شهریار بحرانی بود، کارگردان کمحاشیه و کمحرفی که برای دفاع از ارزشهای فنی و سینمایی "ملک سلیمان" طلسم مصاحبه نکردن را شکست، مهمان خبرگزاریها، نشریات و محافل مختلف شد تا درباره فیلمش صحبت کند.
حمایت تلویزیون در پخش تیزرهای متعدد از فیلم و فضاسازی مثبتی که برای این فیلم شد را نمیتوان نادیده گرفت، "ملک سیلمان" این گونه بود که مرزهای میلیاردی را شکست و به گیشه سینماها رونق داد. فروش خوب این ساخته شهریار بحرانی نشان داد فیلمهای مذهبی و تاریخی به دلیل توجه به آیات قرآن و روایات اسلامی قابلیت تبدیل شدن به آثار پرفروش را دارند، دلبستگی مردم به این مفاهیم و دیدنشان در قالب فیلم و مجموعه را نباید نادیده گرفت و میتوان بر پایه این تعلق خاطر به گیشه سینمای ایران رونق داد.
شهریار بحرانی و مجتبی فرآورده تهیهکننده این فیلم تصمیم دارند بخشهای بعدی این سهگانه را مقابل دوربین ببرند، فروش بالای "ملک سلیمان" این فرصت را به گروه سازنده این درام تاریخی میدهد تا دوباره بخت خود را در سینمای ایران امتحان کنند.
فیلم سینمایی "ملک سلیمان" در تهران و شهرستانها سه میلیارد و 100 میلیون تومان فروش کرد و دومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران شد.