حسین عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در چناران اظهارداشت: ارزیابی آثار جوانان مسجدی توسط داوران زبده و کاردان نقش موثری در ارتقای هنری این هنرمندان خواهد بود.
وی افزود: بی شک فلسفه تاسیس این کانون ها برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری با محوریت جوانان محلات در مسجد همان محله است، چرا که برگزاری برنامه های مذهبی از ابتدای اسلام بیشتر درمساجد بوده و هست.
وی ادامه داد: بنابراین با عنایت به مقبولیت مسجد در نزد اکثریت مردم می توان از پتانسیل های موجود درآنها جهت جذب جوانان و انجام برنامه های فرهنگی استفاده کرد.
عباسی با اشاره به اینکه در صدر اسلام بیشتر امور زندگی مردم در مساجد پیگیری و حل و فصل می شد، افزود: گسترش فعالیت های گوناگون کانون ها با هدف روی آوردن مردم بویژه جوانان به این مراکز، ایجاد ارتباط با هم، آگاهی از امور پیرامون خود و درگیر نمودن همه توانمدنیهای آنان جهت رفع بهبود وضعیت محلات است.
دبیر ستاد نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد شهرستان چناران گفت: اقشار مختلف جامعه به واسطه کارکرد مسجد، همواره در ارتباط با آن هستند و ارائه خدمات فرهنگی در این اماکن مذهبی، موجبات ارتباط وسیع تر مردم با مساجد را فراهم می کند.
وی افزود: با بهره گیری از اساتید خبره و با حمایت ائمه جماعت در برگزاری جلسات هم اندیشی عقیدتی و مذهبی می تواند کانونهای فرهنگی و هنری مساجد را به مراکز تولید فکر و اندیشه با پشتوانه دینی فرهنگی تبدیل کند.
وی عنوان کرد: هماهنگی بیشتر ارگانهای مرتبط، موجب ایجاد فضایی سازنده در مساجد خواهد بود و آگاه سازی ائمه جماعت و هیئت امناء نسبت به مزایای حضور کانون ها در مساجد باعث رفع بسیاری از کاستی ها می شود.
عباسی اظهار داشت: از آنجایی که اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان دبیرخانه هیئت هماهنگی و رسیدگی و نظارت بر کانونها فرهنگی و هنری مساجد می باشد همواره تلاش شده آخرین اطلاعات را کسب و در اختیار مدیران کانون ها قرار دهد.
وی ادامه داد: مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی در جهت جذب کمکهای گوناگون برای تجهیز بیشتر کانونها شهرستان تلاش می کند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی چناران افزود: با توجه به عدم حضور ارگان های فرهنگی و اقبال خوب مردم روستاها از مسجد و اعتبار ائمه جماعات، بهترین پیشنهاد برای این مناطق توسعه کانونهای فرهنگی و هنری در مساجد روستایی است.