غلامرضا فتح آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: اصلاح رفتارهای غلط در این بخش از مسائلی است که باید در سال آینده در دستور کار قرار بگیرد.
وی فرهنگسازی و آموزش را قلب مدیریت ترافیک دانست و اظهار داشت: فرهنگسازی و آموزش باید در راس برنامه مدیریت شهری، اقدامات پلیس راهور ، نهادهای آموزشی و رسانه ها قرار گیرد.
رئیس ستاد ارتقای فرهنگ ترافیک افزود: فرهنگ ترافیکی استان مرکزی در دو بعد آموزش مستمر مباحث ترافیکی و قوانین راهنمایی و رانندگی و رعایت حقوق شهروندی نیازمند بازنگری و آسیب شناسی جدی است و می طلبد دستگاه های متولی با مشارکت تشکل های مردم نهاد با اجرای برنامه های علمی و کارآمد در این خصوص گام بردارند.
وی با بیان اینکه طی 9 ماهه امسال دراستان 470 فقره فوت و چهار هزار و 710مجروح درپی داشته است تصریح کرد: این آمار به لحاظ خسارات مالی و جانی غیرقابل پذیرش است و هزینه های سربار اجتماعی و انسانی جدی به همراه دارد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری گفت: امسال 19هزار و 176کشته تصادف رانندگی را در کشور به ثبت رسانده که نسبت به آمار سال گذشته 5.3 درصد افزایش دارد.
فتح آبادی افزود: 61.2 درصد کشته های تصادفات امسال در جاده های برون شهری ، 9.9 درصد در محورهای روستایی و مابقی در حوزه شهرها بوده که می طلبد در سایه مطالعات علمی و منطبق بر رفتارشناسی و فرهنگ بومی هر منطقه در لایه های اجتماعی فرهنگ سازی ترافیک گسترش یابد.
وی گفت: آمار مذکور بیانگر آن است که 22.1 درصد کشته شدگان سوانح جاده ای کشور را عابران پیاده و مابقی را رانندگان و سرنشین های خودروها شامل می شوند.