یک فیلمنامه‌نویس معتقد است فیلم‌‌های اجتماعی- پلیسی ایرانی چهره واقعی از پلیس نمایش نمی‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مینو فرشچی فیلمنامه‌نویس درباره برگزاری جشنواره فیلم پلیس گفت: هنگامی که کلمه پلیس را می‌شنویم واژه امنیت، آسیب‌ها و بزهکاری‌های اجتماعی تداعی می‌شود، چرا که پلیس وظیفه ایجاد امنیت، کاهش بزه‌کاری و پیش‌گیری از آسیب‌های اجتماعی را برعهده دارد.

وی در ادامه با اشاره به سینما و استفاده از آن به عنوان ابزاری برای پلیس خاطرنشان کرد: ساختن فیلم‌هایی با موضوع اجتماعی- پلیسی قطعا اثر بسیار خوبی بر مخاطبان می‌گذارد، چرا که مردم با دیدن چنین فیلم‌هایی احساس می‌کنند کسی حافظ امنیت آنها در جامعه است.
 
این فیلمنامه‌نویس که در جشنواره‌های گذشته فیلم پلیس داوری آثار را برعهده داشته، درباره برگزاری جشنواره فیلم پلیس گفت: با توجه به استقبال مردم از فیلم در تلویزیون و سینما، پلیس از طریق صنعت سینما می‌تواند به مهم‌ترین هدف خود که برقراری امنیت در جامعه است، دست یابد.
 
فرشچی در ادامه به حضور پلیس در فیلم‌ها اشاره کرد و بیان داشت: هنگامی کودکان یک کشور دوست دارند در آینده پلیس شوند که پلیس جامعه آنها تصویر خوبی داشته باشد و به عنوان یک الگو نشان داده شود. در این میان فیلم‌سازان می‌توانند تصویر مناسبی از پلیس را نشان دهند.
 
فیلمنامه‌نویس "کاغذ بی‌خط" گفت: باید در فیلم‌ها شخصیت پلیس را تقویت کنیم، نه این‌که در جهت تخریب آن برآییم. متاسفانه فیلم‌سازان ما میان واقعیت و آنچه در فیلم‌های پلیسی ساخته می‌شود، فاصله می‌گذارند و پلیس آن طور که باید و شاید به تصویر کشیده نمی‌شود.
 
بازیگر فیلم سینمایی "بانوی اردیبهشت" در ادامه به تعامل سینماگران و نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره فیلم پلیس نشان می‌دهد که رویکرد پلیس به سینما قابل توجه است و البته پلیس می‌تواند برای درج مستندات و واقعیات، امکانات لازم را در اختیار فیلمنامه‌نویسان قرار دهد تا نویسندگان و فیلمسازان بتوانند واقعیت‌ها را بیشتر جلوه دهند.
 
چهارمین دوره جشنواره فیلم پلیس از 11 تا 14 تیرماه 90 برگزار می‌شود.