قم - خبرگزاری مهر: پروژه عظیم انتقال آب از سرشاخه های دز به قم با حضور رئیس جمهور به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، استاندار قم شامگاه پنجشنبه در نشستی با حضور حجت الاسلام سید محمد سعیدی تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) با اشاره به سفر قریب الوقوع هیئت دولت و رئیس جمهوری به قم، این سفر را دارای آثار و برکات فراوانی عنوان کرد.

حجت الاسلام محمدحسین موسی پور از افتتاح رسمی پروژه آبرسانی به قم با حضور احمدی‌نژاد خبر داد و گفت: بهره‌برداری از کارخانه ورق فولاد با ظرفیت تولید سالانه 500 هزار تن، واگذاری زمین‌های شهرک چاپ و نشر به متقاضیان و کلنگ‌زنی کارخانه شمش فولاد با ظرفیت 2 میلیون تن از جمله برنامه‌های هیئت وزیران در استان قم خواهد بود.

استاندار قم همچنین تصریح کرد: با حضور رئیس جمهوری چندین پروژه عمرانی در شهر قم و در بخش‌ها و روستاهای استان از جمله بلوار شهید آوینی، سه راهی خرمشهر، پل آیت‌الله کاشانی و 4 هزار واحد مسکن مهر نیز به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی همچنین در این نشست بر ضرورت ساماندهی و تسریع در اجرای عملیات پروژه‌های عمرانی اطراف حرم مطهر کریمه اهل بیت(س) در اضلاع شرقی و شمالی تأکید کرد و افزود: برخی تأسیسات و ابنیه اطراف حرم مطهر به ویژه در میدان بزرگ امام خمینی(ره) که نما و ترکیب ظاهری پروژه‌ها را بر هم زده و مانع دید مناسب حرم مطهر حضرت معصومه(س) از اطراف می‌شوند باید ساماندهی شوند.

حجت الاسلام سعیدی امام جمعه قم و تولیت آستانه حضرت معصومه(س) نیز در این نشست ضمن ابراز امیدواری برای توفیق روزافزون مسئولان و خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی در سال جهاد اقتصادی و تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر ضرورت همکاری و تعامل نزدیک همه دستگاه‌ها و مدیران اجرایی تأکید کرد.

لزوم اهتمام جدی دستگاه ها برای آراستگی سیما و منظر شهری قم

استاندار قم همچنین در جلسه ستاد ساماندهی ورودی های قم طی سخنانی اظهار داشت: مسؤلان امر تمام همت و توان خود را در جهت ساماندهی و زیباسازی ورودی های شهر مقدس قم بکار گیرند.

موسی پور با اشاره به اینکه منظر و معماری شهری قم باید زیبنده و متناسب با خاستگاه و ویژگیهای آن باشد، خاطرنشان کرد: طراحی ها و جلوه های شهری قم باید گویای هویت و کارکردهای فرهنگی معنوی این شهر باشند.

وی با تاکید بر لزوم بهره مندی از تمامی ظرفیتهای فرهنگی هنری برای تغییر و متناسب سازی منظر شهری قم افزود: برای استفاده و ترویج نمادهای دینی و اخلاقی در معماری و طراحی های شهری، باید از نقطه نظرات و دیدگاه های صاحب نظران و کارشناسان حوزه های مختلف فرهنگی هنری استان و کشور بهره گرفت.

استاندار قم با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای ساماندهی و بهسازی ورودی های قم از عزم و اهتمام جدی استان برای تحقق این امر خبر داد و اظهار داشت: با پیگیری ها و مشارکت فعال دستگاه های ذیربط، عملیات ساماندهی ورودی محور اراک با بهره برداری از تقاطع غیر هم سطح سه راهی خرمشهر در مراحل پایانی قرار داشته و در روزهای آینده به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

موسی پور ساماندهی محور قم - تهران را از جمله اولویتهای اصلی استان در سال جاری اعلام کرد و گفت: عملیات اجرایی طرح ساماندهی و زیباسازی این محور اصلی و پرتردد استان پس از اتمام مطالعات اولیه آغاز می شود.

وی با بیان این که طرح ساماندهی محور قم - تهران، جامع و با نگاه به آینده طراحی و اجرا خواهد شد، از طراحی ورودی جدید در ابتدای شهرک  چاپ و نشر واقع در بزرگراه قم - تهران خبر داد و خاطرنشان کرد: گزینه های مختلفی برای تبدیل این نقطه به عنوان مبدأ ورودی به شهر قم و طراحی نماد اصلی شهر قم در این محل، مدنظر است که با بررسیهای کارشناسی، بهترین و مناسب ترین گزینه به لحاظ ایمنی ترافیکی و زیبایی انتخاب و اجرا خواهد شد.

دستگاه ها از امور جزئی غافل نشوند

استاندار قم با بیان اینکه شهرداری متولی اصلی زیبایی شهری است، ابراز امیدواری کرد که در سایه اهتمام و جدیت دستگاهها و همکاری مردم و مسئولان، شهر مقدس قم به یکی از شهرهای الگو در زمینه آراستگی و نظافت و زیبایی سیمای شهری تبدیل شود.

موسی پور با اشاره به اینکه پرداختن به امور مهم و اجرای طرح های بزرگ نباید دستگاه ها را از امور جزیی و تأثیرگذار در حوزه فعالیت آنها غافل نماید تصریح کرد: رسیدگی و اهتمام به مسائل و موضوعاتی نظیر نظم اجتماعی، زیباسازی معابر، رفع موانع شهری، مناسب سازی معابر عمومی برای تردد معلولان و جانبازان و ده ها مسئله دیگر از جمله موضوعاتی هستند که ضمن کمک به حل معضلات شهری، رضایتمندی شهروندان را نیز به دنبال خواهد داشت.