به گزارش خبرنگار مهر در بابل، مسعود غلامی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به اینکه شهرستان بابل دارای 49 هزار و 120هکتار اراضی شالیزاری است افزود: تاکنون 47 هزار هکتار از این اراضی شخم و شیار، 10 هزار هکتار آب تخت و 15 هزارهکتار خزانه گیری وبذر پاشی شد.
غلامی بابیان اینکه، آماده سازی اراضی برنج مهم ترین فعالیت برای افزایش بهره وری خواهد بود خاطر نشان کرد: انجام عملیات شخم زنی و آب تخت شالیزارها، علاوه بر حاصلخیزی خاک و استفاده بهینه از آب و ماشین آلات نقش موثری در کنترل آفات و بیماریها داشته و امکان کشت دوم و پرورش رتون را به همراه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: شخم، شیار و آب تخت اراضی شالیزاری در شهرستان بابل از اوایل بهمن ماه شروع شده است.
وی بیان داشت: تاکنون 95 درصد از بهره برداران، نهاده های اصلی کشاورزی به خصوص انواع بذر شالی و کود شیمیایی را دریافت کردند.
مدیر جهاد کشاورزی بابل افزود: این مدیریت با توصیه های فنی به بهره برداران به منظور جلوگیری از وارد شدن خسارت به کشاورزان و هدایت عملیات خزانه گیری برنج به سمت مکانیزاسیون که موجب کاهش هزینه و افزایش محصول در واحد سطح بوده، می تواند امکان کشت دوم و پرورش رتون را در اراضی کشاورزی فراهم کند.
غلامی، در خصوص مقابله جدی با خطرات احتمالی محصولات کشاورزی تصریح کرد: بیمه تنها راه مقابله جدی با خطرات احتمالی است.
وی، با اشاره به اینکه صندوق بیمه کشاورزی به منظور حمایت نظام مند از بخش کشاورزی در بخشهای زراعت، باغبانی، دام و منابع طبیعی مشغول فعالیت است، تصریح کرد: بقا و دوام فعالیتهای تولیدی در بخش کشاورزی، نیازمند حمایتهای جدی از تولید کنندگان و سرمایه گذاران این بخش است و بیمه محصولات کشاورزی به عنوان تنها راه مقابله جدی با خطرات احتمالی است.
مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: شهرستان بابل سالانه با تولید 300 هزار تن شلتوک، 180 هزار تن برنج سفید، برنج بیش از 5.5 میلیون نفر جمعیت ایرانی را تامین میکند.