به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمدعلیرضا بیگی در دیدار با مدیر کل کتابخانههای آذربایجان شرقی یکی از مهمترین نیازهای حال حاضر جامعه را نیاز به کتاب یاد کرد.
وی تأمین نیازهای معیشتی و رفاه مردم را لازمه بروز نیازهای فرهنگی از جمله کتابخوانی دانست و اظهار داشت: دولت در همه زمینههای مورد نیاز جامعه برنامهریزی و اولویتبندیهای هوشمندانهای انجام داده و با رعایت تقدم و تأخر منطقی به صورت زیرساختی اقدامات اثرگذاری را انجام داده و یا در دست انجام دارد.
بیگی با اشاره به بروز زمینه بحرانهای اخیر اقتصادی، سیاسی و فرهنگی، درایت و ذکاوت مقام معظم رهبری در مدیریت و عبور موفقیتآمیز از این بحرانها را نمونهای بیبدیل در تمام جهان دانسته و این امر را نعمت بزرگی در جامعه اسلامی عنوان کرد.
بیگی در خصوص اعتبارات فرهنگی مصوب دور سوم سفر تصریح کرد: حدود 20 درصد از اعتبارات از مصوبات در استانها تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: لیکن با عنایت به اجرای طرح هدفمندسازی یارانهها که یکی از محوریترین اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران به شمار میرفت عمدهترین توجهات به سوی این مبحث معطوف شد که تصمیمی منطقی و ضروری بود لیکن اعتبارات مصوب قبلی به قوت خود باقی بوده و به محض دریافت اعتبار تخصیصها انجام خواهد یافت و یکی از پیشنهادات اصلی دور چهارم سفر نیز در حوزه کتابخانهها خواهد بود.
وی اظهار امیدواری کرد، در سال 90 اعتبارات مصوب تخصیص خواهد یافت و سهم کتابخانههای عمومی استان نیز از محل این مصوبات پرداخت شده و شاهد اقدامات و اجرای پروژههای مصوب خواهیم بود.
بیگی نقش اقتصاد را در تعیین خط مشی و سرنوشت یک جامعه از جمله فعالیتهای فرهنگی چشمگیر دانسته و مدیریت اقتصادی اصولی را یکی از عوامل موثر در موفقیت بخشهای مختلف ذکر کرد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان نیز در این دیدار ضمن اعلام گزارشی از روند اجرای مصوبات دور سوم سفرهای استانی رئیس جمهور افزود: در زمینه احداث کتابخانهها از محل مصوبات فوق اقدامات خوبی انجام یافته و زمینهای مورد نیاز با همکاری خیران، شهرداریها و شوراهای شهر و انجمن کتابخانههای شهرستانها تامین شده که پس از بازرسی کارشناسی تایید شده و آماده احداث کتابخانه هستند.
حسن خدایی اظهار امیدواری کرد که با تخصیص اعتبارات مصوب این طرحها، شاهد آغاز ساخت این کتابخانهها که جهشی مناسب در ارتقای شاخصهای فرهنگی استان محسوب میشود، باشیم.
خدایی ضمن تقدیر از فعالیتهای چشمگیر انجام یافته در توسعه و تقویت زیرساختهای اقتصادی و معیشتی جامعه زمینه را برای توجه بیشتر به مسائل فرهنگی از جمله کتابخانهها و کتابخوانی مثبت ارزیابی کرد.