رئیس شورای عالی نظام پرستاری گفت: جامعه پرستاری کشور در انتظار قوانین تعرفه گذاری و ارتقای بهره وری است تا بتواند خدمات بهتری ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، شمس الدین شمس در مراسم بزرگداشت روز پرستار افزود: پرستاران اجرایی نشدن قوانین تعرفه گذاری خدمات پرستاری و ارتقای بهره‌وری خدمات نیروهای بالینی نظام سلامت را موانعی در برابر خدمت ‌رسانی بهتر می‌دانند، چرا که با محقق نشدن این قوانین آنان نمی‌توانند خدمات شایسته و مطلوبی ارائه دهند.

وی افزود: برداشتن موانع عملیاتی کردن قوانین تعرفه‌گذاری و ارتقای بهره‌وری باعث ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایت گیرندگان خدمات می‌شود.

وی گفت: پرستاران از نمایندگان خود در نهادهایی مانند نظام پرستاری انتظار دارند که پیگیر اشاعه اینگونه قوانین مهم و باارزش باشند، آنان از شنیدن وعده و وعید و به تاخیرافتادن اجرایی شدن مطالباتشان خسته شدند و بی صبرانه منتظر اجرای دو قانون تعرفه گذاری و ارتقای بهره‌وری هستند.

در ادامه این مراسم، دیوید بنتون مدیر ارشد اجرایی شورای بین‌المللی پرستاری گفت: ایران در مدت کوتاهی دستاوردهای خوبی در زمینه پرستاری داشته است که این مسئله از مدیریت خوب، همکاری نزدیک با دولت و از همه مهمتر تلاش پرستاران نشات می‌گیرد.

وی افزود: مراقبت از پرستار، مراقبت از جامعه است بنابراین باید بین پرستاران و دولت همکاری و نزدیکی وجود داشته باشد تا بتوانند راهکارهایی را برای ارتقای کیفیت پرستاری پیدا کنند.

بنتون ادامه داد: آموزش و شرایط فعالیت کردن بسیار مهم است ولی همکاری با جامعه مهمتر است و در صورت شکل‌گیری این همکاری ایران در آینده می‌تواند به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کند.

مدیر ارشد اجرایی شورای بین‌المللی پرستاری تاکید کرد: کاهش شکافها و دستیابی به عدالت موضوع بسیار مهمی برای پرستاران و مردم جامعه است. در دنیا بار بیماری‌ها به طور عادلانه تقسیم‌بندی نشده است و از این لحاظ شکاف‌های عمیقی بین کشورها وجود دارد در این شرایط نقش پرستاران در روند بهبود بیماران اهمیت پیدا می‌کند.

همچنین دکتر فریبا الدرازی، مشاور پرستاری سازمان بهداشت جهانی در منطقه امرو گفت: پرستاری و مامایی در ایران نسبت به سالهای گذشته بسیار پیشرفت کرده است علاوه بر آن تعداد دانشکده های پرستاری در ایران افزایش پیدا کرده و کیفیت آموزش پرستاری ارتقاء یافته است.

وی افزود: با توجه به توسعه برنامه پزشک خانواده در ایران، پرستاران خانواده وظیفه بسیار مهم و کلیدی را می‌توانند ایفا کنند و در دستیابی به اهداف توسعه سلامت نقش مهمی داشته باشند.