به گزارش خبرگزاری مهر، سعید رجبیفروتن درباره جشنواره فیلم پلیس گفت: این که پلیس برای پیشبرد اهداف و ماموریتهای خطیر خود از بیان و زبان هنر استفاده میکند، تصمیمی قابل احترام است.
وی ادامه داد: نکته دیگر که بسیار ارزشمند و ستودنی است، این است که پلیس برای بیان اهداف خود نقش و تاثیر پیام غیر مستقیم را به درستی جدی گرفته است. اهمیت این رویکرد زمانی مضاعف میشود که ستاد جشنواره همانند دورههای پیشین درصدد سرمایهگذاری برای تولید آثار مناسب برآید و از این طریق خلاقیت فیلمسازان و علاقهمندی بیشتر آنان به موضوعات پلیسی را فراهم سازد.
رجبی فروتن در ادامه خاطرنشان کرد: از منظر اجتماعی نیز جشنواره به مثابه یک پدیده اجتماعی تا مدتی در کانون توجه افکار عمومی قرار میگیرد و سببساز تلطیف نگاه مردم به پلیس شده و تصویر متفاوتی از پلیس را در اذهان مینشاند و البته زمانی دامنه بازخورد مخاطبان ابعاد گستردهتری به خود میگیرد که آثار راه یافته به بخش مسابقه جشنواره یا برگزیدههای جشنواره به شکل مناسبی به نمایش عمومی درآیند.
وی با بیان اینکه در مجموع پویایی و انعطاف سیاستهای پلیس ایران به اقتضای مسائل و چالشهای روز اجتماع امیدوار کننده است و نمیتوان منکر تلاشهای پلیس برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی شد، افزود: به تناسب توسعه جوامع و ظهور فناوریهای نوین متاسفانه زمینه جرایم سازمان یافته و پیچیده فراهم شده است و در این راستا بازآموزی پلیس و تجدید محتوای آموزشها باید مرتبا مدنظر قرار گیرد.
این کارشناس رسانه با بیان اینکه نیروی انتظامی با مشارکت و سرمایهگذاری در آثار سینمایی شاخص میتواند ضمن تعقیب اهداف سازمانی خود موجبات پیشرفت سینمای کشور را فراهم کند، افزود: تاکنون به این مطلب کمتر توجه شده که تربیت و آموزش افسران فیلمساز نیز گامی در راستای استفاده از توانمندی سینماست.
مدیر کل اداره همکاریهای سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موسسه ناجی هنر در یک دهه گذشته پل ارتباطی بین فیلمسازان و پلیس بوده است و سینماگران همواره تصویر مثبتی از ناجی هنر داشتهاند.