به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز کاشف با بیان این که نیازهای انسانی در شهر یکی از مهمترین عوامل شکل گیری ، گسترش و حیات شهرهاست گفت : در بین نیازهای انسانی پیاده روی یکی از نیازهای مهم و اساسی انسان است و باید مورد توجه قرار گیرد .
وی شهر را محل زندگی و ارتباطات انسانی دانست و اظهار کرد : ارتباطات انسانی در فضایی به نام پیاده راه ، حیات اجتماعی شهر را رقم می زند و آنچه باید مورد توجه قرار گیرد آن است که بدانیم جای عابر پیاده و پیاده راه کجاست .
مدیر بافت های تاریخی شهر تهران از آغاز مطالعه پروژه امکان سنجی پیاده راه سازی برای بافت های تاریخی شهر تهران خبر داد و گفت : این پروژه که در راستای این نیاز انسانی تعریف شده است دربرگیرنده تهران صفوی است که از شمال به خیابان جمهوری ، از شرق به ری دیالمه ، از جنوب به خیابان مولوی و از غرب به خیابان وحدت اسلامی منتهی می شود .
وی افزود : این پروژه شامل یک برنامه ریزی راهبردی است که با تعیین چشم انداز ، اهداف بلند مدت ، کوتاه مدت و غیره ، ارتباط میان حال و آینده را برقرار می کند .
کاشف با اشاره به اهداف این پروژه اظهار کرد : از اهداف اصلی این پروژه ، امکان سنجی شبکه حرکت پیاده در مرکز تاریخی شهر تهران در قالب پیاده راه ، مسیرهای غالب پیاده و یا محورهای سواره با پیاده راه های تجهیز شده و احیای بستر ارزشمند تاریخی –فرهنگی ، توریستی و تجاری محدوده مورد نظر است .
وی تصریح کرد : ماهیت بین رشته ای این پروژه از نکات حائز اهمیت این پروژه است که در این بین کارشناسان ترافیک ، متخصصان مرمت ابنیه ، گروه های هنری در کنار گروه های متخصص شهرسازی و معمار نقش مهمی در روند پیشبرد این پروژه ایفا می کنند .
مدیر بافت های تاریخی شهر تهران در ادامه اظهار کرد : مطالعات ابتدایی این پروژه به اتمام رسیده و هم اکنون مشاور در حال بررسی و ارائه پیشنهادات و انتخاب بهترین گزینه به عنوان گزینه پیشنهادی نهایی است .
وی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای این پروژه که تا پایان مردادماه سال 90 انجام می شود ، بتوان حیات اجتماعی شهرها و به ویژه بافت های تاریخی آنها از جمله تهران را بهبود داد و به آن چهره ای مردمی بخشید .