مهدی متوسلی درباره وضعیت تئاتر دینی و وجود نگاهی تازه در این حوزه به خبرنگار مهر گفت: تصورم این است که بخشی از تئاتر علم است که بر پایه تجربیات گذشتهها است. اما آنچه که در حال حاضر پیش رو است امکان تجربه است و این امکان است که تئاتر و جلوههای جدید نمایشی را پدید میآورد.
سرپرست گروه "فدک" یادآور شد: اگر ما فضا و قدرت تجربه را از دست بدهیم انتظار مشاهده تجربیات و اتفاقات نوین را نمیدانیم داشته باشیم. تئاتر دینی هم از این امر مستثنی نیست. یعنی همان کارهای کلیشهای باید با برنامه ریزی مدیریت نمایشی کار شوند و در مسیری که این کارها انجام میشوند اتفاقات نو را انتظار کشید. نمیشود برای تولید ماشینی مدرن مدتی پیاده راه رفت و از ماشینها قدیمی استفاده نکرد. بلکه در زمان استفاده از ماشینهای قدیمی باید به فکر تولید ماشینی مدرن بود.
متوسلی معتقد است آنچه که هست باید جاری و ساری باشد تا در انتظار کارهای نو بود. نویسنده و کارگردان نمایشهای "پنجره فولاد" و "خورشید کاروان" تصریح کرد: متأسفانه برنامههای متولی هنر در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه تئاتر دینی مناسب نیز و به مرور به این حوزه آسیب میزند. این امر به دلیل بیتجربگی مدیران هنری در وزارت ارشاد است.
وی ادامه داد: متولی هنر در وزارت ارشاد که سیاست گذاریهای تئاتر را برنامه ریزی میکند برنامهای برای حوزه تئاتر دینی ندارد. به نظر من این صدمات خود را نشان خواهند داد و وقتی اتفاق روزمره را نمیتوان شاهد بود، نمیتوانیم در انتظار اتفاقاتی نوین باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۷
سرپرست گروه فرهنگی هنری "فدک" برنامه ریزیهای مسئولان در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای حوزه تئاتر دینی مناسب ارزیابی نکرد و این روند را باعث آسیب دیدن تئاتر دینی دانست.