به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد قاسم حسینی امروز در نشستی خبری در تشریح گزارش اقدامات تصویب برنامه پنجم در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد رقم اعتبار تخصیص یافته به اجرای الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت گفت: برای اجرای این الگو 12 میلیارد تومان اعتبار که بسیار رقم مناسبی است، اختصاص یافته است.
معاون برنامه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری با اشاره به انتقاداتی مبنی بر اینکه برنامه پنجم توسعه بر اساس این الگو طراحی و تدوین نشده است، افزود: الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت یعنی اینکه برای تمام حوزه های فرهنگ، اقتصاد، مسائل حقوقی و غیره الگو طراحی و براساس آنها برنامه های توسعه ای ابلاغ شود.
وی از احتمال اینکه اعتبار پیاده سازی الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت ترمیم و به عبارتی افزایش یابد، خبرداد.
کاهش وزارتخانه ها قطعی است
حسینی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر در مورد ادغام وزارتخانه ها و کوچک سازی دولت در برنامه پنجم توسعه عنوان کرد: اصلاح ساختار دولت یکی از برنامه های مهم دولت نهم نیز محسوب می شد و کارگروههای تخصصی بر روی ساختار دولت بررسی های بسیاری را انجام داده اند.
وی به برنامه دولت برای کاهش وزارتخانه ها از 21 وزارتخانه به 17 وزارتخانه اشاره و تصریح کرد: در حالی که دولت برنامه مذکور را به مجلس پیشنهاد می کرد، مجلس تشکیل وزارتخانه ورزش و جوانان را بر اساس فوریت در مجلس مورد بررسی قرار داد و این موضوع خلاف برنامه بود.
معاون برنامه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه مجلس باید اجازه می داد که برنامه اجرایی شود، افزود: اگر قرار باشد که مجلس با طرحهای یک و دو فوریتی برنامه های خود را اجرا کند، ناقض برنامه خواهد بود.
انتقاد به مجلس
وی نسبت به اینگونه اقدامات انتقاداتی را وارد کرد و افزود: مجلس باید اجازه دهد که کارهای تخصصی مانند اصلاح ساختارها با کارهای کارشناسی توسط دولت انجام شود، نه به صورت طرحهای یک و دو فوریتی.
حسینی تاکید کرد: اما به هر حال برنامه ادغام وزارتخانه ها و اصلاح ساختار دولت و به عبارتی ادغام وزارتخانه ها گرچه نهایی نشده است، اما در دستور کار دولت قرار دارد و دولت آن را اجرایی خواهد کرد.