مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی گفت: این استان بنا بر نظر فدراسیون تنیس به عنوان مرکز استعداد یابی و پشتیبانی فنی تخصصی تنیس شمال شرق کشور انتخاب شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، جواد باقری صبح یکشنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه استان خراسان رضوی کاملترین تجهیزات سخت افزاری و میزبانی مسابقات تنیس کشور را داراست، افزود: با وجود تمامی امکاناتی که در اختیار این هیئت قرار دارد، ولی در تأمین سرمایه برای ورزش حرفه‌ای با مشکل روربروست، به همین دلیل باید جذابیت‌هایی را برای بخش خصوصی فراهم کند که ترغیب شده و وارد عرصه تیم‌داری شوند.

وی با با بیان اینکه استقبال از تنیس در شهرستان ها ضعیف است، افزود: با اطلاع رسانی و آگاهسازی می توان حضور مردم را در این رشته ورزشی تقویت کرد، تا بخش غیردولتی توجیهی برای سرمایه گذاری و توسعه تنیس در این مناطق، داشته باشد.

باقری با تأکید بر اینکه با امکانات دولتی نمی توان تنیس را به عنوان ورزش همگانی در استان توسعه داد، افزود: نیازمند حضور بخش خصوصی و مشارکت فعال سرمایه گذاران در این زمینه هستیم، که این امر نیز فقط با فرهنگ سازی و استقبال مردم، اتفاق می افتد.

وی با یادآوری این نکته که هزینه های تنیس به اندازه ورزشی مانند فوتبال نیست، گفت: این هیئت سعی دارد با شناساندن فرصت ها زمینه را برای ورود فعالان اقتصادی، در ورزش تنیس آماده کند و در این راستا همه امکانات خود را بسیج کرده، تا  جذابیت های بیشتری برای حمایت کننده ها فراهم شود.

باقری با بیان این مطلب که برای همگانی شدن این ورزش، نیازمند سرمایه، نیروی انسانی و یک برنامه منسجم هستیم، خاطرنشان کرد: باید به نقطه ای برسیم که فعال اقتصادی، این اطمینان را داشته باشد که حمایت مالی از ورزش تنیس وارد شدن در یک برنامه برد - برد است، که برای رسیدن به این مقصود نیازمند حمایت کارشناسان و اظهار نظرهای تخصصی آنها در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به اینکه 16 باشگاه فعال و 50 زمین تنیس در خراسان رضوی وجود دارد، افزود: پنج هزار بازیکن حرفه ای آموزش دیده در این استان هستند، که دو هزار و 500 نفر از آنها به طور مستقیم با این هیئت در ارتباطند.

رئیس هیئت تنیس خراسان رضوی با اعلام اینکه یک چهارم فعالان ورزش تنیس در این استان را بانوان تشکیل می دهند، افزود: خواستار حضور پررنگ تر بانوان در این عرصه هستیم و در همین راستا روی آموزش مربیان سرمایه گذاری کرده ایم، تا این قشر با آخرین استانداردهای روز آشنا و آن را به بانوان علاقه مند منتقل کنند.

وی تأکید کرد: با همکاری آموزش و پرورش سعی داریم، از ساعت های ورزش در مدارس، برای آموزش تنیس به دانش آموزان و عمومی کردن این رشته ورزشی که به غلط لوکس و گران نامیده می شود، بیشترین استفاده را ببریم.

وی گفت: این هیئت آمادگی امضای تفاهمنامه با مؤسسات، ادارات، نهادهای دولتی و غیر دولتی را دارد، تا امکانات ورزش تنیس، بویژه در بخش آموزش را به صورت چشمگیر در اختیار کارکنان و خانواده های ایشان قرار دهد.

رییس هیئت تنیس خراسان رضوی در مورد حضور کمرنگ تیم‌های این رشته در لیگ‌برتر،‌ بیان کرد: حرکت در این مسیر باید منطقی باشد و سعی بر این است که با یک برنامه‌ریزی دراز مدت در چند سال آینده جایگاه بهتری را در لیگ برتر به خود اختصاص دهیم.

دبیر هیئت تنیس خراسان رضوی، نیز در این نشست درباره هزینه آموزش تنیس، گفت: برای اولین بار در خاورمیانه در مدرسه تنیس، تمام لوازم لازم از جمله راکت، توپ و لباس را در اختیار علاقه‌مندان قرار می گیرد.

امیر ابراهیمی ادامه داد: هزینه آموزش تنیس بدون با این لوازم یکصدهزار تومان است، که در مقایسه با بسیاری از ورزش‌ها گران نیست و به حداقل خود رسیده است.