به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، به سال 1329 در شیراز و در جوار مرقد مقدس سید علاءالدین حسین –آستانه –کودکی قدم به خاکدان هستی نهاد که او را محمّد نامیدند و از بدو تولد با قرآن و معارف اسلامی آشنایش کردند.
شهید قنادی پس از گذراندن دوران کودکی ، درهفت سالگی روانة دبستان شد و تحصیلات خود را تا اخذ مدرک دیپلم با موفقیت ادامه داد و بلا فاصله پس از آن به پوشیدن لباس سربازی مفتخر گشت و این دورة دو ساله را با سرافرازی به پایان رساند.
سردار شهید محمد قنادی در بحبوحة قیام و انقلاب آزادیخواهان مسلمان با لبیک به ندای خمینی کبیر(ره) به مبارزه پرداخت . با شروع جنگ تحمیلی میدان را خالی نگذاشت و در کنار بزرگ مردانی چون شهید دکتر چمران درستاد جنگهای نامنظم چریکی به هدایت و فرماندهی رزمندگان اسلام همت گماشت و پس از شهادت مظلومانة دکتر مصطفی چمران با حضور در تیپ امام سجاد (ع) در کسوت یک بسیجی مخلص بردشمن زبون تاخت و پس از مدتها تلاش و مبازره رسماً به عضویت سپاه پاسداران درآمد.
سردار شهید محمد قنادی در طول حیات پربار خود و در زمان حضور در جبهه ، چنان خلاقیت و رشادتی از خود نشان داد که مسئولیتهای مهمی چون فرماندهی خط آبادان ، مسئولیت گردان حضرت فاطمه (س) ، جانشینی سپاه ناحیة بندرعباس و ... برعهدة وی گذارده شد و او با شرکت در عملیاتهای رمضان ، محرم ، خیبر ، بدر ، والفجر ، 1و 2 و 4 و 8 خاطراتی سبز از خویش بر جای گذاشت و سرانجام پس از سالها تحمل درد و فراق در 22 بهمن سال 1362 در طی عملیات تاریخی والفجر 8 روح بلندش از خاکدان دنیا به ملکوت اعلی پیوست و پاداش مجاهدتهاش خود را دریافت کرد.
پیکر زخم آگینش در تاریخ 28 بهمن 64 بردستهای امت شهید پرور شیراز تشییع و درکنار دیگر همرزمان به خون خفته اش به خاک سپرده شد.
گوشه ای از وصیتنامه خونینش را می خوانیم: "شهادت اسلحة برانی است که هیچ دشمن و قدرتی نمیتواند در مقابل آن مقاومت کند. کسی که آماده شهادت می شود قادر است بزرگترین قدرتها را به زانو در آورد. امروز اسلحة شهادت، طاغوتیان و ابرقدرتها را به زیر کشانده و همة معادلات جهانی را برهم زده اند".