گفتگوهاي انجام شده ميان ايران و اروپا سبب نگراني مقامات كاخ سفيد را فراهم آورده است زيرا آمريكا با نزديكي كشورهاي اروپايي و ايران مخالف است .

به گزارش خبرگزاري مهر به نوشته اين مجله آلماني ، " جرج بوش " رئيس جمهوري آمريكا در يكي از سخنراني هاي خود در ژانويه سال 2002 ميلادي از ايران بعنوان محور شرارت ياد كرده وگفته بود اين كشور مي تواند بزرگترين دشمن آمريكا بشمار آيد .

بوش در آن زمان در كنار ايران از كشورهاي عراق و كره شمالي نيز به همين عنوان ياد كرد . مهمترين دليل رئيس جمهوري آمريكا از اين امر مسائل هسته اي اين سه كشور عنوان شد .

دي سايت افزود : حمله نظامي به عراق به همين بهانه طراحي شد و به مرحله اجرا در آمد . اين در حالي است كه پس از گذشت زمان طولاني از جنگ عراق هنوز رد پا و يا نشانه اي از تسليحات اتمي در اين كشور ديده نشده است .

در خصوص كره شمالي نيز مذاكرات شش جانبه با حضور نمايندگاني از كشورهاي كره شمالي ، كره جنوبي ، ژاپن ، روسيه ، چين و آمريكا صورت پذيرفت كه تاكنون سه دوره از اين مذاكرات بدون آنكه نتيجه مثبتي به همراه داشته باشد به پايان رسيده و كشورهاي مختلف در صدد فراهم آوردن شرايط لازم براي برگزاري دورچهارم مذاكرات شش جانبه هستند .

اين مجله آلماني در ادامه تصريح كرد : مقامات ايران همواره بر صلح آميز بودن فعاليتهاي هسته اي خود تاكيد كرده و اظهارات مقامات كاخ سفيد را ادعاهاي واهي خوانده اند .

جامعه بين المللي براي مهار برخي فعاليتهاي هسته اي ايران به اعمال تحريمهاي بين المللي و افزايش فشار اقتصادي بر اين كشور متوسل شدند اما مقامات ايران در يك برنامه ريزي دقيق و آغاز سلسله گفتگوهايي با كشورهاي اروپايي براي پايان دادن به اختلاف نظرهاي موجود تلاش كردند .

به نوشته دي سايت ديپلماتهاي ايران همواره از پذيرش هرگونه تحريم اجتناب خواهند كرد و براي عدم انجام چنين امري اقدامات مقتضي را انجام خواهند داد .

دي سايت در ادامه نوشت : آنچه كه براي ايران بعنوان موفقيتي بزرگ در عرصه سياست خارجي بشمار مي آيد نزديكي بيشتر با اروپا و به نوعي مقابله با آمريكا و سياستهاي كاخ سفيد است . آمريكا همواره از نزديكي و گسترش روابط ميان ايران - اروپا بيم داشته و هم اكنون گفتگو پيرامون پرونده هسته اي ايران نكته اي است كه نزديكي نسبي كشورهاي اروپايي و ايران را به دنبال داشته است .