تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۴

مایکل سارازین بازیگر کانادایی سینما در سن 70 سالگی درگذشت.

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از هالیوود ریپورتر سارازین که بیشتر به خاطر نقش آفرینی مقابل جین فاندا در فیلم "آنها به اسب‌ها شلیک می‌کنند" محصول 1969 شناخته می‌شود، یکشنبه شب پس از مدتی مقابله با بیماری سرطان جان سپرد.

از دیگر فیلم‌های مهم سارازین می توان به "مرد فلیم فلام" ساخته ایروین کرشنرو در نقش مقابل جورج سی اسکات و "بعضی وقتا یه فکری به سرم می‌زنه " به کارگردانی پل نیومن اشاره کرد.

جورج میهالکا که در سال 1993 و در فیلم " لافلوریدا" سارازین را کارگردانی کرده بود درباره او گفت: مایکل یکی از با استعدادترین، با هوش ترین و متعهد ترین بازیگرانی است که تا کنون با من همکاری داشته‌اند. او با شور، وقار، انسانیت و سادگی خود همواره من را شگفت زده می‌کرد.

پییر سارازین برادر مایکل سارازین که تهیه کننده فیلم "لا فلوریدا" نیز بوده درباره برادرش گفت: او دانش آموز خوبی نبود اما استعداد شگرفی در بازیگری داشت.

سارازین با نام اصلی ژاک میشل آندره سارازین در سال 1940 در کبک کانادا به دنیا آمد. او در سال 1965 قراردادی با استودیوی یونیورسال بست و به عنوان یکی از آخرین محصولات سیستم استودیویی قدیم وارد سینما شد. سارازین در سال 1967 با فیلم وسترن "نبرد در ابیلن" حرفه بازیگری را آغاز کرد. او در سال 1968 برای ایفای نقش در فیلم "سواری شیرین" نامزد جایزه گلدن گلوب شد.

سارازین در سال‌های اخیر بیشتر در فیلم‌های تلویزیونی ایفاگر نقش‌هایی کوتاه بود.