تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی توجه به تغییر الگوی کشت و جایگزینی محصولات اقتصادی مقاوم به خشکسالی را از نیازهای شرایط فعلی منطقه در حوزه کشاورزی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، بیوک رئیسی ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی در خصوص مدیریت کانون های آلوده به پسماند و بحران دریاچه ارومیه، با تاکید بر تغیر الگوی کشت تشریح کرد: بدون شک در شرایط بحرانی منطقه نیز می توان با بهره گیری از دانش روز از خسارت مادی به کشاورزان جلوگیری کرد.

وی با اشاره به نسخه های متفاوت علمی و کاربردی ارائه شده در خصوص بحران خشکسالی دریاچه ارومیه گفت: بدون شک اظهار نظر و تحقیقات اصحاب دانشگاه می تواند به عنوان سند اجرایی مورد توجه دولت و سازمانهای مسئول قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به پتانسیل های بالقوه هیئت علمی دانشگاه تبریز گفت: انتظار داریم محققان و دانشمندان دانشگاههای استان در قبال بحرانهای زیست محیطی و اقدامات و برنامه های در دست اجراء محیط زیست اظهار نظر کنند.

رئیسی پتانسیل بانک ژن شمالغرب کشور را متعلق به محققان و دانشجویان منطقه عنوان کرد و از اساتید دانشگاه خواست پایان نامه های مرتبط با محیط زیست و بیوتکنولوژی را جهت بهره مندی از پتانسیل بانک ژن به محیط زیست استان معرفی کنند.

جلسه هم اندیشی دانشگاهیان و کارشناسان محیط زیست با موضوع مدیریت بحران دریاچه ارومیه، کانون های آلوده به پسماند و حفاظت پایدار از ارسباران به دعوت محیط زیست استان برگزار شد.

در این نشست علمی بر ضرورت طراحی سایت اطلاع رسانی بانک ژن استان و جلب مشارکت متخصصان و پژوهشگران کشور، تشکیل کارگروه های تخصصی بانک ژن، انتشار نشریه تخصصی و احصاء نیازهای علمی و تحقیقاتی بیولوژیک منطقه تاکید شد.