امیرعبدوس در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با تعامل خوبی که بین شهرداری و محیط زیست بوجود آمد، شهرداری انزلی مکلف شد کلیه زباله های خود را به کارخانه کمپوست منطقه خمیران انزلی انتقال دهد و جایگاه سابق زباله انزلی با خاکریزی مناسب و کاشت نهال به منطقه ای جنگلی تبدیل شود.
وی اظهار داشت: به دلیل بالا بودن سطح سفره های آب زیرزمینی و امکان آلودگی شدید آبهای زیرسطحی توسط شیرابه زباله امکان استفاده روش دفن در مناطق جلگه ای گیلان وجود ندارد در گامهای بعدی ساماندهی کلیه جایگاههای زباله استان، ترغیب متولیان آن به سمت ایجاد و نصب دستگاه های زباله سوز استاندارد و کارخانه های تولید کمپوست است.
مدیرکل محیط زیست گیلان گفت: موضوع مدیریت پسماند و رسیدگی به وضعیت نابسامان زباله در استان از اولویتهای این اداره کل است و برای این منظور از تمام ظرفیتهای قانونی و توان دستگاه های اجرایی استفاده خواهیم کرد.
وی همچنین با بیان اینکه تعطیلی محل دپوی زباله در پارک ملی بوجاق کیاشهر و متعاقب آن تالاب انزلی به عنوان گامهای نخست طرح ساماندهی جایگاه های زباله استان هستند، ابراز امیدواری کرد: بزودی پناهگاه حیات وحش لوندویل آستارا و سایر مناطق طبیعی استان نیز به زنجیره این تحولات بپیوندند.
جایگاه زباله انزلی در منطقه بشمن واقع درغرب شهر انزلی و در جوار تالاب زیبای انزلی سالهاست که به عنوان محلی برای امحاء و دفن زباله این شهر مورد استفاده قرار می گرفت که با ایجاد منظره ای زشت در کنار تالاب بین المللی و زیبای انزلی و جاده پر رفت و آمد انزلی - آستارا به مانند لکه ای تیره، خاطر سپید و آرام مسافران و ساکنان محل را آلوده می کرد.