به گزارش خبرنگار مهر در قم، محسن محرری ظهر پنجشنبه در جلسه هم اندیشی مجمع مشورتی نخبگان علمی و اجرایی استان قم که در تالار معصومیه استانداری برگزار شد، با بیان اینکه حرکتی که در این راستا شروع شده است مورد توجه مجموعه مدیران استان است اظهار داشت: یکی از دغدغههایی اعضای مشورتی نخبگان علمی و دارند، تضمین عملیاتی شدن تصمیماتی است که به تصویب این مجمع میرسد.
وی با اشاره به اینکه ممکن است ضعفهایی در آیین نامه تشکیل مجمع مشورتی نخبگان علمی و اجرایی استان وجود داشته باشد افزود: یکی از اهداف برگزاری هم اندیشی مجمع مشورتی نخبگان علمی و اجرایی استان متقن سازی و ارائه نقطه نظرات کارشناسان و نخبگان است تا بتوانیم با استفاده از این نظرات با بر طرف کردن نقایص موجود در آیین نامه، آن را به تصویب نهایی برسانیم.
محرری خاطرنشان کرد: اصل این حرکت مورد قبول و از دغدغههای رهبر معظم انقلاب، ریاست جمهور و همه مدیران استان و نخبگان جامعه است و در برنامه پنجم توسعه نیز به ارتقاء شاخصهای علمی و فناوری توجه شده است.
معاون پشتیبانی و توسعه نیروی انسانی استانداری قم تصریح کرد: عملیاتی کردن ایده نخبگان فرصت میخواهد و این امر از طرفی، هم به همت نخبگان و هم تلاش مدیران در دستگاههای اجرایی بستگی دارد.
وی در خصوص ماموریت مجمع مشورتی نخبگان علمی و اجرایی استان عنوان کرد: این مجمع به عنوان خوراک دهنده فکری و علمی دستگاههای اجرایی میباشد که تشکیل این مجمع یک مصوبه داخل استانی و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب و ریاست محترم جمهور است.
مجمع مشورتی نخبگان الگویی برای کشور شود
محرری با بیان اینکه اگر در این مسیر خوب ورود کنیم الگویی برای سایر استانها خواهیم بود افزود: این طرح به دولت ارائه شده است و میتواند یک جایگاه رسمی و قانونی پیدا کند تا در همه استانها اجرایی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیتهای این مجمع اشاره کرد و افزود: در این مجمع مباحث و موضوعات جاری مورد بحث قرار خواهد گرفت و در هر کارگروه که متشکل از ۱۵ عضو میباشد این موضوعات مورد بررسی قرار میگیرد، که سه نفر به عنوان نخبه اجرایی حلقه ارتباطی بین حوزه اجرا و اندیشه را برقرار میکنند.
معاون پشتیبانی و توسعه نیروی انسانی استانداری قم در ادامه با بیان اینکه برخی از افراد میگویند برپایی چنین مجمعی با این عنوان یک حرکت سمبلیک و تشریفاتی است افزود: این حرف درستی نیست و در واقع برخی از حرکات، اگر هم سمبلیک باشند ولی تاثیراتی برای جامعه خواهند داشت.
محرری عنوان کرد: برخی از نخبگان و کارشناسان از مدیران اجرایی گلایه دارند و معتقدند که ایدههای انها در مرحله اجرا قرار نمیگیرد، که جا دارد ما هم از نخبگان و کارشناسان گلایه کنیم که آنها در جلسات با قوت و انگیزه لازم حضور نمییابند و در این راستا هم مدیران اجرایی و هم نخبگان باید تلاش کنند تا ماموریتهای استانی به نحو احسن انجام شود.